Particuliere thuiszorg Castricum

Zuster Jansen is een particuliere thuiszorgorganisatie die uitstekende zorg verleent bij u thuis. Oók in (de regio) Castricum.

Ons aanbod is volledig. Daarmee bedoelen we: we leveren alle zorg- en dienstverlening die u van de thuiszorg mag verwachten: onder andere 24-uurs zorg, nachtzorg, terminale thuiszorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer.

Onze zorg is van hoog niveau en wordt volledig afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden. Uw situatie, wensen en behoeften staan centraal in onze zorgverlening.

Weet u nog niet precies welke zorg u nodig heeft? Dat geeft niets. Wij voorzien u heel graag van vrijblijvend en persoonlijk advies. Het begint met een goed gesprek over uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Wanneer particuliere thuiszorg?

Particuliere thuiszorg in Castricum is voor u een optie wanneer u (extra) zorg nodig heeft en graag thuis wilt blijven wonen. Het antwoord is dus eigenlijk: u bepaalt zelf wanneer u onze zorg inschakelt, wat de reden daarvoor is en welke zorg u precies krijgt.

Wij stemmen onze zorg- en dienstverlening volledig af op uw persoonlijke situatie. We begrijpen als geen ander dat iedere situatie uniek is en een andere aanpak vereist.

Vraagt u zich af wanneer wij bij u kunnen beginnen? Het antwoord is: direct. Want wij werken niet met wachtlijsten. Als er spoed bij is, kunnen we zelfs binnen enkele uren bij u starten. U ontvangt dus direct de zorg die u nodig heeft.

Welke particuliere thuiszorg kunt u in Castricum krijgen?

Alle vormen van thuiszorg kunt u bij ons inkopen. Dus denk aan verzorging, verpleging, ondersteuning, hulp in het huishouden, etc. Enkele vormen van particuliere zorg bespreken we hieronder wat uitgebreider.

24-uurs zorg in Castricum

24-uurszorg is precies wat de naam zegt: er is dag en nacht iemand bij u in huis. Wat zij dan precies doen, hangt af van wat u wenst en nodig heeft.

Er zijn verschillende omstandigheden waarin 24-uurs zorg in Castricum voor u de oplossing kan zijn.

Misschien wacht u op verblijf in een zorginstelling, maar is er tot die tijd intensieve verzorging nodig. Ook wanneer u herstellende bent van een operatie of wanneer er sprake is van een (chronische) ziekte, kunt u rekenen op onze zorgverleners.

Zo wordt onze 24-uurszorg vaak gekozen bij Alzheimer: op een gegeven moment is de zorgtaak voor de mantelzorger te zwaar. Dan zijn er 2 opties: opname in een verpleeghuis, óf 24-uurszorg zodat die opname voorkomen wordt.

Nachtzorg in Castricum

Is 24-uurszorg niet nodig, maar is het voor u wel een grote geruststelling wanneer er ’s nachts een professionele zorgverlener stand-by staat? Dan kiest u voor onze nachtzorg.

Bij nachtzorg zijn er verschillende opties: de zorgverlener blijft de hele nacht wakker om u te helpen als dat nodig is. Bijvoorbeeld om naar het toilet te gaan, te verplegen, etc. Als de zorg erg intensief is, dan is het beter dat hij of zij wakker blijft.

Óf de zorgverlener slaapt bij u in huis, en komt bij u wanneer u hem/haar roept, bijvoorbeeld via een alarmknop.

Ook dit is weer zorg op maat: we kijken wat bij u en voor u nodig is.

Contact over ons zorgaanbod in Castricum

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Een toegewijd zorgteam staat voor u klaar

Overal in Nederland staan onze ervaren zorgverleners voor u klaar. Wij bieden dus niet alleen particuliere thuiszorg in Castricum, maar bijvoorbeeld ook in Heemskerk, Heiloo en andere plaatsen in Noord-Holland.

Wanneer u bij ons aangeeft dat u zorg nodig heeft, dan gaan wij een team voor u samenstellen dat goed bij u past. Wij kennen al onze zorgverleners persoonlijk, waardoor we altijd kunnen garanderen dat er toegewijde mensen voor u klaarstaan.

De zorgteams die worden ingezet, bestaan uit maximaal 5 zorgverleners. Het is namelijk belangrijk dat u een goede band opbouwt met de mensen die voor u komen zorgen, en dat is minder goed mogelijk wanneer u steeds kennis moet maken met nieuwe verzorgers.

Wat kost particuliere thuiszorg in Castricum?

Wij maken altijd een prijs op maat voor u; onze tarieven voor de verschillende hulpvormen zijn te divers om u nu een goed beeld van de kosten te geven.

U kunt daarom het beste even bellen om uw vraag voor te leggen. Dan maken we snel een vrijblijvend plan, en leggen u de kosten voor.

Particuliere Thuiszorg in Castricum inkopen met een pgb

Natuurlijk is het mogelijk om ons in te schakelen wanneer u een indicatie heeft vanuit de Wet langdurige zorg, maar bij particuliere thuiszorg is een indicatie niet noodzakelijk.

Een indicatie kan alleen wél betekenen dat u recht heeft op een PGB, waarmee u een gedeelte van de kosten kunt betalen.

Waarom particuliere thuiszorg in Castricum van Zuster Jansen?

Particuliere zorg is zorg die u zelf inschakelt en bekostigt, maar waar u ook geheel zelf over beslist. Er is geen persoon of instantie die voor u bepaalt waar u recht op heeft, dat bepaalt alleen u.

U kunt particuliere zorg inschakelen als aanvulling op reguliere thuiszorg of mantelzorg, maar ook als vervanging ervan.

U kunt bij ons terecht als u een indicatie heeft voor zorg vanuit de Wlz, maar ook zonder deze indicatie helpen we u graag. Vraag gerust onze zorgcoördinator naar de details rondom het regelen van thuiszorg in Castricum.

Particuliere thuiszorg in Castricum op maat

Via Zuster Jansen heeft u in korte tijd professionele zorgverleners in huis, die alle aandacht hebben voor u. Zodat u langer thuis kunt blijven wonen, en uw mantelzorger ontlast wordt.

Neem vandaag nog contact op voor een persoonlijk gesprek. Een aanvraag is altijd vrijblijvend; eerst voorzien we u van oprecht advies over wat in uw situatie geboden is.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837
  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartsenpraktijk Doeksen en Tromp
Korte Cieweg 6-A
1901 DT, Castricum
0251-653847
Tandartspraktijk C.J.M.A Karsten
Laan van Albert’s Hoeve 77
1902 SB, Castricum
0251-652783
Apotheek de Brink
Torenstraat 64
1901 EG, Castricum
0251-652500
Vof Fysio en Fitness de Jong
De Loet 196
1902 BP, Castricum
0251-655460

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Castricum? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: