Particuliere thuiszorg Castricum

Zuster Jansen is een particuliere thuiszorgorganisatie die uitstekende zorg verleent bij u thuis. Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg in Castricum? Kies dan voor thuiszorg van Zuster Jansen. Onze zorg- en dienstverlening bestaat onder andere uit 24-uurs zorg, nachtzorg, terminale thuiszorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Onze zorg is van hoog niveau en wordt volledig afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden. Uw situatie, wensen en behoeften staan centraal in onze zorgverlening.

Particuliere thuiszorg Castricum is voor u een optie wanneer u (extra) zorg nodig heeft en graag thuis wilt blijven wonen. Zuster Jansen kan particuliere thuiszorg op diverse manieren bij u inzetten. Bijvoorbeeld in de vorm van 24-uurs zorg, waarbij er dag en nacht een professionele zorgverlener over u waakt. Afhankelijk van uw zorgwensen en behoeften biedt Zuster Jansen 24-uurs zorg, 12-uurs zorg, nachtzorg, palliatieve zorg of zorg bij de ziekte van Alzheimer.

Onze zorg- en dienstverlening wordt volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie. Zuster Jansen begrijpt als geen ander dat iedere situatie uniek is en een andere aanpak vereist. Particuliere thuiszorg in Castricum van Zuster Jansen kunt u bovendien direct inschakelen, omdat wij niet met wachtlijsten werken. U ontvangt dus direct de zorg die u nodig heeft.

Een toegewijd zorgteam staat voor u klaar

Overal in Nederland staan de ervaren zorgverleners van Zuster Jansen voor u klaar. Wij bieden dus niet alleen particuliere thuiszorg in Castricum, maar bijvoorbeeld ook in Heemskerk, Heiloo en andere plaatsen in Noord-Holland. Wanneer u bij ons aangeeft dat u zorg nodig heeft, dan gaan wij een team voor u samenstellen dat goed bij u past. Wij kennen al onze zorgverleners persoonlijk, waardoor we altijd kunnen garanderen dat er toegewijde mensen voor u klaarstaan. De zorgteams die worden ingezet, bestaan uit maximaal vijf zorgverleners. Het is namelijk belangrijk dat u een goede band opbouwt met de mensen die voor u komen zorgen, en dat is minder goed mogelijk wanneer u steeds kennis moet maken met nieuwe verzorgers.

24-uurs zorg Castricum

Er zijn verschillende omstandigheden waarin 24-uurs zorg in Castricum voor u de oplossing kan zijn. Misschien wacht u op verblijf in een zorginstelling, maar is er tot die tijd intensieve verzorging nodig. Ook wanneer u herstellende bent van een operatie of wanneer er sprake is van een (chronische) ziekte, kunt u rekenen op onze zorgverleners. Natuurlijk is het mogelijk om ons in te schakelen wanneer u een indicatie heeft vanuit de Wet langdurige zorg, maar bij particuliere thuiszorg is een indicatie niet noodzakelijk. Een indicatie kan alleen wél betekenen dat u recht heeft op een PGB, waarmee u een gedeelte van de kosten kunt betalen. Zuster Jansen werkt niet met wachtlijsten, waardoor onze zorg direct beschikbaar is voor u. Meer informatie over 24-uurs zorg leest u op deze website, maar u mag ook altijd vrijblijvend contact opnemen als u vragen heeft.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

De voordelen van particuliere zorg

Zuster Jansen biedt particuliere zorg. Dit is zorg die u zelf inschakelt en bekostigt, maar waar u ook geheel zelf over beslist. Er is geen persoon of instantie die voor u bepaalt waar u recht op heeft, dat bepaalt alleen u. U kunt particuliere zorg inschakelen als aanvulling op reguliere thuiszorg of mantelzorg, maar ook als vervanging ervan. U kunt bij Zuster Jansen terecht als u een indicatie heeft voor zorg vanuit de Wlz, maar ook zonder deze indicatie helpen we u graag. Vraag gerust onze zorgcoördinator naar de details rondom het regelen van thuiszorg in Castricum.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartsenpraktijk Doeksen en Tromp
Korte Cieweg 6-A
1901 DT, Castricum
0251-653847
Tandartspraktijk C.J.M.A Karsten
Laan van Albert’s Hoeve 77
1902 SB, Castricum
0251-652783
Apotheek de Brink
Torenstraat 64
1901 EG, Castricum
0251-652500
Vof Fysio en Fitness de Jong
De Loet 196
1902 BP, Castricum
0251-655460

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Castricum? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: