Particuliere thuiszorg Uithoorn

Wanneer u door bepaalde omstandigheden niet langer in staat bent de dagelijkse handelingen uit te voeren, of wanneer een familielid een groot deel van de zorg voor u op zich heeft genomen, is het verstandig om op zoek te gaan naar professionele zorg die bij u past. Hoeveel zorg u ook nodig heeft, Zuster Jansen kan voor u klaarstaan met particuliere thuiszorg in Uithoorn. Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in Uithoorn, die volledig wordt afgestemd op uw wensen en behoeften. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat u zo lang mogelijk thuis blijven wonen, en dat verblijf in een zorginstelling kan worden uitgesteld of voorkomen. Zuster Jansen kan dag en nacht ondersteuning bieden als dat nodig is, maar het is ook mogelijk om onze zorg te kiezen als aanvulling op mantelzorg of reguliere thuiszorg.

Zorg bij de ziekte van Alzheimer

Particuliere thuiszorg kan dag en nacht zijn, en zelfs permanent wanneer de situatie daarom vraagt. Uiteraard kunt u ook met andere wensen en behoeften bij ons terecht. Zo biedt Zuster Jansen ook nachtzorg, 12-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer. Omdat we werken met kleine, vaste zorgteams, krijgt u echt de kans om een band op te bouwen met de mensen die voor u komen zorgen. Bovendien krijgt u niet te maken met wachtlijsten en kunt u vrijwel direct de zorg ontvangen die in uw situatie nodig is. Wilt u meer informatie, dan kunt u altijd vrijblijvend bellen met onze zorgcoördinator. Deze staat graag voor u klaar met antwoorden en advies.

Een toegewijd zorgteam staat voor u klaar

Afhankelijk van uw situatie en uw wensen, stelt Zuster Jansen een zorgteam samen dat goed bij u past. We kijken daarbij naar ervaring, maar ook naar affiniteit met uw zorgvraag en naar u als persoon. U wordt tenslotte dagelijks verzorgd door deze mensen, in uw eigen omgeving. Het is belangrijk dat u alle ruimte krijgt om een hechte vertrouwensband op te bouwen met uw verzorgers. Daarom bestaat ieder team uit maximaal vijf zorgverleners, zodat u niet steeds te maken krijgt met vreemde gezichten. Wilt u een mantelzorger meer ruimte geven, of deze persoon geheel ontlasten? Schakel dan Zuster Jansen in. Onze zorg- en dienstverlening kan in zeer uiteenlopende situaties worden ingezet, waardoor er altijd zorg beschikbaar is die bij uw zorgvraag past

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

De voordelen van particuliere zorg

Bij Zuster Jansen ontvangt u particuliere thuiszorg in Uithoorn. Dit is zorg waar u zelf voor betaalt, maar daar krijgt u veel keuzevrijheid voor terug. Zo bepaalt u zelf met welke zorgaanbieder u in zee gaat, en welke soort/hoeveelheid ondersteuning u vervolgens krijgt. Er is geen andere persoon of instantie die dit voor u kan beslissen. Niet alleen voor thuiszorg in Uithoorn, maar ook voor hulp in Aalsmeer, Amstelveen of andere Noord-Hollandse plaatsen staan we graag voor u klaar. Heeft u behoefte aan meer informatie of advies? Neem dan gerust contact op.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisarts Lugtmeijer
Provincialeweg 30t
1421 LC, Uithoorn
0297-569302
Apotheek Boogaard
Amstelplein 27
1421 SB, Uithoorn
0297-566886
Mediq Apotheek Thamer
Heijermanslaan 51
1422 GV, Uithoorn
0297-562851
Fysiotherapie de Jong
Wilhelminakade 87
1422 XT, Uithoorn
0297-566661

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Uithoorn? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: