Particuliere thuiszorg Aalsmeer

Woont u in Aalsmeer, en merkt u dat u door omstandigheden een groeiende behoefte heeft aan intensieve thuiszorg? Dan staat Zuster Jansen graag voor u klaar, ook als er met spoed hulp nodig is. U kunt altijd rekenen op thuiszorg van hoge kwaliteit, die volledig wordt afgestemd op uw persoonlijke behoeften. Ziekte, een handicap of ouderdomskwalen kunnen veel invloed hebben op uw dagelijkse leven, omdat u daardoor misschien niet volledig zelfstandig meer kunt functioneren. Wilt u ondanks deze moeilijkheden toch graag thuis blijven wonen? Schakel ons dan in voor passende, particuliere thuiszorg in Aalsmeer.

Thuiszorgorganisatie met meerdere specialisaties

Zuster Jansen levert zorg in in heel Nederland. Of u nu in Aalsmeer, Haarlem of Bennebroek woont, neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, terminale thuiszorg, 12-uurs zorg en nachtzorg. Maakt u momenteel gebruik van reguliere thuiszorg, of is er een familielid dat dagelijks bij u komt om ondersteuning te bieden? Zuster Jansen kan deze zorg volledig overnemen, maar u kunt ons ook inschakelen als aanvulling. Zo krijgt uw mantelzorger meer rust, en hoeven familieleden die op visite komen alleen nog maar te genieten van uw gezelschap.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

De voordelen van particuliere zorg

Zoals gezegd kunt u bij Zuster Jansen terecht voor particuliere thuiszorg in Aalsmeer. Dit is zorg waar u zelf voor betaalt, maar daar krijgt u veel keuzevrijheid voor terug. U beslist geheel zelf over de soort en hoeveelheid zorg die u ontvangt. Dit kan een uitstekende oplossing zijn wanneer u reguliere thuiszorg ontvangt, maar dit niet voldoende is. De ondersteuning van Zuster Jansen kan deels worden bekostigd met een pgb (persoonsgebonden budget), wanneer u een Wlz-indicatie heeft ontvangen van het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg). Natuurlijk geeft onze zorgcoördinator hier graag meer informatie over.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisarts de Vries
Poldermeesterplein 16-18
1432 JZ, Aalsmeer
0297-500810
Huisarts Groot
1e J.C. Mensinglaan 27a
1431 RV, Aalsmeer
0297-324471
Apotheek Groen
Van Cleeffkade 2
1431 BA, Aalsmeer
0297-324476
Apotheek van der Mooren
Ophelialaan 162
1431 HP, Aalsmeer
0297-341963
Fysiotherapeut Smit
Aalsmeerderweg 351e
1432 EA, Aalsmeer
06-37011185

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Aalsmeer? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: