Particuliere thuiszorg Rhenen

Ziekte, een handicap of ouderdom kunnen als gevolg hebben dat u minder zelfstandig wordt bij de dagelijkse handelingen. Soms is verblijf in een zorginstelling uiteindelijk de oplossing, maar we kunnen ons goed voorstellen dat u liever zo lang mogelijk thuis zou willen wonen. Zuster Jansen kan daarbij helpen. Wij bieden particuliere thuiszorg in Rhenen, die op allerlei manieren kan worden ingezet. Zo kunnen we klaarstaan met ondersteuning voor dag en nacht, maar is het ook mogelijk om ons in te schakelen voor 12-uurs zorg of nachtzorg. Kortom: wij zorgen er altijd voor dat u zorg ontvangt die écht past bij u en uw situatie.

Daarom bieden wij veelzijdige particuliere thuiszorg, die op allerlei manieren kan worden ingevuld. Wanneer u Zuster Jansen inschakelt voor particuliere thuiszorg in Rhenen, kiest u zelf welke soort zorg u ontvangt en de hoeveelheid daarvan. Wij kunnen er bijvoorbeeld dag en nacht voor u zijn als dat nodig is en 24-uurs zorg organiseren, maar het is ook mogelijk om voor 12-uurs zorg of nachtzorg te kiezen. Op onze website vindt u een overzicht van de verschillende diensten die we bieden. Ook vertellen we u natuurlijk graag persoonlijk meer over de mogelijkheden.

Ook bij Alzheimer of in de laatste levensfase

Zuster Jansen is tevens gespecialiseerd in specifieke vormen van particuliere thuiszorg. Denk hierbij aan zorg bij de ziekte van Alzheimer, of zorg in de laatste levensfase. Onze zorgverleners hebben ervaring met zeer uiteenlopende situaties, waardoor ze goed kunnen inschatten wat u nodig heeft. Zij werken in kleine, vaste teams, die bestaan uit maximaal vijf personen. U bouwt hierdoor een goede band op met uw verzorgers, en ook voor uw familie is het prettig dat zij steeds dezelfde gezichten zien. Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg in Rhenen, Veenendaal, Woudenberg of een andere plaats in Utrecht? Leg uw situatie dan voor aan onze zorgcoördinator: wij staan overal in Nederland voor u klaar.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Geen wachttijd voor professionele zorg van Zuster Jansen

Particuliere thuiszorg in Rhenen is zorg waarvoor u niet op een wachtlijst komt te staan. Als het nodig is, kan er binnen enkele uren een professionele verzorger bij u aanwezig zijn. Een groot voordeel van particuliere zorg is dat u altijd zelf bepaalt welke soort en hoeveelheid zorg u wilt ontvangen. Wilt u ook graag de regie houden over uw eigen leven, en zorg ontvangen die goed past bij uw wensen? Neem dan contact met ons op.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Ziekenhuis Gelderse Vallei, spreekuurcentrum Veenendaal
Spoorlaan 5
3903 XS, Veenendaal
0318-433232
Huisartsenpraktijk "Nieuw Rhenen"
Nieuwe Veenendaalseweg 51a
3911 ME, Rhenen
0317-681199
Apotheek Rhenen
Valleiweg 10
3911 DD, Rhenen
0317-613760
Apotheek Deys VOF
Nw.Veenendaalseweg 47
3911 ME, Rhenen
0317-612481

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Rhenen? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: