Particuliere thuiszorg Vught

Woont u in Vught, Den Bosch of Drunen en bent u op zoek naar particuliere zorg voor uzelf of voor uw naaste? Dan kunt u gebruikmaken van de uitstekende zorgverlening van Zuster Jansen. Bij Zuster Jansen kunt u terecht voor diverse soorten particuliere thuiszorg. Of u nu op zoek bent naar particuliere 24-uurs zorg, ondersteuning bij Alzheimer of nachtzorg: onze zorg wordt altijd volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Bij particuliere zorg bepaalt u zelf welke soort en hoeveelheid ondersteuning u wenst te ontvangen. Wij helpen u echter graag, met antwoord op uw vragen en advies bij uw situatie.

Professionele zorgverleners

Zuster Jansen verleent ook 24-uurs zorg in Vught op hoog niveau. Onze zorgverleners worden zorgvuldig geselecteerd, zodat ze aan al uw wensen kunnen voldoen. Ze zijn betrokken en toegewijd, en helpen u in iedere situatie. U kunt een beroep doen op onze zorgverleners zo vaak en zoveel als u wilt. Zeker wanneer u kiest voor onze uitstekende 24-uurs zorg, waarbij er altijd een professionele zorgverlener bij u thuis aanwezig is. Zuster Jansen werkt met kleine en vaste zorgteams, zodat u altijd dezelfde zorgverleners bij u thuis ontvangt. Wij vinden het verlenen van persoonlijke zorg met respect en aandacht erg belangrijk.

Passende oplossing voor iedere situatie

Bij Zuster Jansen begrijpen we dat de ene situatie de andere niet is. Wij luisteren dan ook aandachtig naar uw wensen en komen bij u thuis om een inschatting te maken van uw persoonlijke situatie. Afhankelijk van uw zorgwensen en behoeften stellen we vervolgens een zorgteam voor u samen. Dit team bestaat uit maximaal vijf zorgverleners, die affiniteit hebben met het verlenen van de zorg die u nodig heeft. Zuster Jansen is actief in heel Nederland: dit betekent dat u niet per se in Vught of omgeving hoeft te wonen op een beroep te kunnen doen op onze ondersteuning. Laat ons gerust weten wat u nodig heeft, door contact op te nemen via 020-6366837 of ons digitale contactformulier.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Zorg op korte termijn

Onze particuliere thuiszorg in Vught kunt u op korte termijn ontvangen. Wij werken namelijk niet met wachtlijsten, omdat wij het belangrijk vinden dat u zo snel mogelijk de juiste zorg ontvangt. Zelfs in spoedgevallen kan er snel worden geschakeld. Wilt u meer weten over onze zorg- en dienstverlening? Bekijk dan onze website, of neem rechtstreeks contact met ons op. De zorgcoördinator van Zuster Jansen legt u graag meer uit over het regelen van particuliere thuiszorg, en wat hier allemaal bij komt kijken.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Paramedisch Centrum Moleneind
Moleneindstraat 3
5262 EL, Vught
073-6561133
Apotheek Van Amerongen
Moleneindplein 70
5262 CX, Vught
073-6569532
Mediq Apotheek Willekens
Vliertstraat 81
5261 EK, Vught
073-6561360
Huisarts Mevr. dr. B. Felix-Schollaart
Van Sonstraat 49d
5262 HX, Vught
073-6577755

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Vught? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: