Particuliere thuiszorg Den Bosch

Particuliere thuiszorg in Den Bosch regelt u bij Zuster Jansen al op korte termijn. Wij vinden het belangrijk dat u een veilig en vertrouwd gevoel heeft bij onze zorgverleners. Daarom werken we met kleine, vaste zorgteams, die bestaan uit maximaal vijf zorgverleners. Deze mensen hebben ervaring met zeer uiteenlopende zorgvragen, waardoor ze flexibel zijn en goed kunnen inschatten wat u nodig heeft. Zuster Jansen is onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, nachtzorg, terminale thuiszorg en 12-uurs zorg. Ook wanneer de ziekte van Alzheimer een rol speelt, bieden we particuliere thuiszorg die volledig wordt afgestemd op uw persoonlijke behoeften.

Overal in Nederland zorg op maat

Overal in Nederland staat Zuster Jansen klaar met zorg op maat. Hierbij wordt ook uw naaste familie praktisch en emotioneel ondersteund. Woont u niet in Den Bosch zelf, maar in Vught, Drunen of een andere plaats? Ook dan hoeft u zich geen zorgen te maken om het regelen van hulp die bij u past. Particuliere zorg is zorg die u zelf kiest, regelt en bekostigt. U bepaalt dus met welke aanbieder u in zee gaat, en vervolgens geeft u aan welke soort en hoeveelheid zorg u wenst te ontvangen. Er is niemand die voor u beslist waar u recht op heeft, en het is niet nodig om toestemming te vragen voor de hulp die u wil krijgen. Onze zorgcoördinator legt u graag meer uit over het regelen van particuliere zorg.

Warme verzorging en verpleging in Den Bosch

Voor warme, persoonlijke zorg bent u bij Zuster Jansen aan het juiste adres. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar ouderenzorg in Den Bosch, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen? Maak dan gerust uw wensen kenbaar, zodat we een zorgteam kunnen samenstellen dat goed bij u en uw omstandigheden past. Op onze website leest u meer over onze uitgebreide zorg- en dienstverlening, maar u kunt natuurlijk ook rechtstreeks informatie bij ons aanvragen.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Jeroen Bosch Ziekenhuis
Henri Dunantstraat 1
5223 GZ, s-Hertogenbosch
073-5532000
BENU Apotheek Van den Dries
Emmaplein 19
5211 VZ, s-Hertogenbosch
073-6137575
Kring-apotheek Albers
Markt 35
5211 JW, s-Hertogenbosch
073-613748
Fysiotherapie Sinay
Graafseweg 175
5213 AE, s-Hertogenbosch
073-6140212
Huisartsenpraktijk Rasi
Frans Fransenstraat 7
5231 MG, s Hertogenbosch
073 - 6413939
error: