Particuliere thuiszorg Den Bosch

Particuliere thuiszorg in Den Bosch regelt u bij Zuster Jansen al op korte termijn. Wij vinden het belangrijk dat u een veilig en vertrouwd gevoel heeft bij onze zorgverleners. Daarom werken we met kleine, vaste zorgteams, die bestaan uit maximaal vijf zorgverleners. Deze mensen hebben ervaring met zeer uiteenlopende zorgvragen, waardoor ze flexibel zijn en goed kunnen inschatten wat u nodig heeft. Zuster Jansen is onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, nachtzorg, terminale thuiszorg en 12-uurs zorg. Ook wanneer de ziekte van Alzheimer een rol speelt, bieden we particuliere thuiszorg die volledig wordt afgestemd op uw persoonlijke behoeften.

24-uurs zorg Den Bosch

Wenst u 24-uurs zorg in Den Bosch, en heeft u dringend behoefte aan extra hulp en ondersteuning? Dan kan Zuster Jansen u helpen, in de vorm van particuliere thuiszorg Den Bosch. Door bijvoorbeeld onze 24-uurs zorg, nachtzorg of zorg bij de ziekte van Alzheimer kunnen we een verblijf in een zorginstelling uitstellen of voorkomen. U krijgt tenslotte thuis alle privé verzorging en verpleging die u nodig heeft. Dat niet alleen, ook bieden we emotionele ondersteuning voor u en uw naasten. Bovendien kunt u al snel rekenen op onze hulp, omdat we niet met wachtlijsten werken.

Overal in Nederland zorg op maat

Overal in Nederland staat Zuster Jansen klaar met zorg op maat. Hierbij wordt ook uw naaste familie praktisch en emotioneel ondersteund. Woont u niet in Den Bosch zelf, maar in Vught, Drunen of een andere plaats? Ook dan hoeft u zich geen zorgen te maken om het regelen van hulp die bij u past. Particuliere zorg is zorg die u zelf kiest, regelt en bekostigt. U bepaalt dus met welke aanbieder u in zee gaat, en vervolgens geeft u aan welke soort en hoeveelheid zorg u wenst te ontvangen. Er is niemand die voor u beslist waar u recht op heeft, en het is niet nodig om toestemming te vragen voor de hulp die u wil krijgen. Onze zorgcoördinator legt u graag meer uit over het regelen van particuliere zorg.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Warme verzorging en verpleging in Den Bosch

Voor warme, persoonlijke zorg bent u bij Zuster Jansen aan het juiste adres. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar ouderenzorg in Den Bosch, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen? Maak dan gerust uw wensen kenbaar, zodat we een zorgteam kunnen samenstellen dat goed bij u en uw omstandigheden past. Op onze website leest u meer over onze uitgebreide zorg- en dienstverlening, maar u kunt natuurlijk ook rechtstreeks informatie bij ons aanvragen. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze zorgcoördinator.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Jeroen Bosch Ziekenhuis
Henri Dunantstraat 1
5223 GZ, \'s-Hertogenbosch
073-5532000
BENU Apotheek Van den Dries
Emmaplein 19
5211 VZ, \'s-Hertogenbosch
073-6137575
Kring-apotheek Albers
Markt 35
5211 JW, \'s-Hertogenbosch
073-613748
Fysiotherapie Sinay
Graafseweg 175
5213 AE, \'s-Hertogenbosch
073-6140212
Huisartsenpraktijk Rasi
Frans Fransenstraat 7
5231 MG, \'s Hertogenbosch
073 - 6413939

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Den Bosch? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: