Particuliere thuiszorg Oosterhout

Wilt u zorg ontvangen van hoge kwaliteit, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen? Dan kan particuliere thuiszorg in Oosterhout door Zuster Jansen een uitstekende oplossing zijn. U kiest hierbij zelf welke verzorging of verpleging het beste bij u past. Ook kunt u zelf bepalen wanneer en hoe vaak u onze zorg wenst te ontvangen. Omdat wij werken met kleine, professionele zorgteams, bent u altijd in goede handen. Daarnaast raakt u direct vertrouwd met onze zorgverleners: een zorgteam van Zuster Jansen bestaat namelijk uit maximaal vijf verschillende zorgverleners.

Begeleiding voor uw naasten

Niet alleen zijn we er voor u, we bieden ook hulp aan uw naasten en eventuele familieleden. Onze zorgverleners ontlasten uw mantelzorgers en staan klaar met emotionele en praktische ondersteuning als dit nodig is. Bij Zuster Jansen ontvangt u verzorging en verpleging in de breedste zin van het woord. De verzorgers helpen u bij de dagelijkse handelingen, begeleiden u wanneer u ergens naartoe wilt en ze onderhouden contact met uw behandelend arts. Kiest u voor onze uitstekende 24-uurs zorg in Oosterhout, dan kunt u dag en nacht rekenen op deze volledige ondersteuning.

24-uurs zorg Oosterhout

Voor 24-uurs zorg in Oosterhout hoeft u niet ver meer te zoeken. Sterker nog, u heeft het al gevonden. Zuster Jansen biedt professionele particuliere thuiszorg die zo intensief kan worden ingezet als voor u nodig is. Dit kan voor slechts enkele weken zijn, maar ook voor maanden of zelfs jaren. U houdt zelf de controle over welke zorg u ontvangt en de hoeveelheid daarvan, dat is het voordeel van particuliere thuiszorg. Bij Zuster Jansen vindt u onder andere 24-uurs zorg, nachtzorg, maar ook zorg bij de ziekte van Alzheimer.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

De juiste zorgoplossing

De zorg- en dienstverlening van Zuster Jansen omvat naast 24-uurs zorg nog verschillende andere vormen. Zo kunt u ook bij ons terecht voor 12-uurs zorg, nachtzorg, terminale thuiszorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Wanneer u uw situatie aan ons voorlegt, denken we graag met u mee over een zorgoplossing die past bij uw wensen en behoeften. We zijn er niet alleen voor u met particuliere thuiszorg in Oosterhout: ook in Breda, Etten-Leur en andere Noord-Brabantse steden helpen we u graag. De zorgverleners van Zuster Jansen zijn werkzaam in heel Nederland, en kunnen op korte termijn al bij u aanwezig zijn om voor u te zorgen.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Amphia Ziekenhuis, Locatie Pasteurlaan Oosterhout
Pasteurlaan 9
4901 DH, Oosterhout
076 5955000
Huisarts R.A. Dingjan
Marinus de Jongstraat 3
4904 PK, Oosterhout
0162 454031
Huisartsenpraktijk De Besterd
Keiweg 167
4902 PD, Oosterhout
0162 453888
Mediq Apotheek de Heuvel
Heuvel 6
4901 KC, Oosterhout
0162 453606
Fysiotherapeutisch centrum Oosterhout
Van Duivenvoordestraat 86
4901 VS, Oosterhout
0162 453128

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Oosterhout? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.