Particuliere thuiszorg Wijk bij Duurstede

Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg in Wijk bij Duurstede of in de omgeving? Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland, die bovendien al op zeer korte termijn kan worden ingezet. Met onze verzorging en verpleging kunt u op een veilige en verantwoorde manier thuis blijven wonen, en hoeven familieleden geen zware zorgtaak (meer) op zich te nemen. Onze zorgverleners hebben ervaring met zeer uiteenlopende zorgvragen. Ze ondersteunen u bijvoorbeeld met 24-uurs zorg, nachtzorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer of 12-uurs zorg. Ook in de laatste levensfase kunnen ze voor u klaarstaan met verzorging en begeleiding, zodat u niet in een hospice hoeft te verblijven. Bekijk onze website voor meer informatie over onze zorg- en dienstverlening, of neem rechtstreeks contact op met onze zorgcoördinator.

Passende zorg bij dementie

Zuster Jansen wordt steeds vaker ingeschakeld voor warme, persoonlijke zorg bij de ziekte van Alzheimer. Mensen die lijden aan deze vorm van dementie, hebben er baat bij om zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen. Zuster Jansen realiseert dit graag voor u en uw naasten. Wij stemmen onze zorg steeds weer af op uw behoeften en omstandigheden. Heeft u de diagnose Alzheimer gesteld gekregen en wilt u ervan verzekerd zijn dat hulp beschikbaar is wanneer u dat nodig heeft? Doe dan een beroep op onze thuiszorg bij Alzheimer. U kunt te allen tijde zelf aangeven wanneer (en hoe) deze zorg moet worden ingezet.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Kies overal in Utrecht voor zorg die bij u past

Bij Zuster Jansen werken we met kleine, vaste zorgteams die bestaan uit maximaal vijf zorgverleners. U ontvangt dus altijd dezelfde mensen bij u thuis, die u al snel goed zult leren kennen. Ook uw familieleden hebben steeds een vast aanspreekpunt. Omdat we geen wachtlijsten hanteren, hoeft u niet te wachten op de zorg die u nodig heeft. Dit geldt voor particuliere thuiszorg in Wijk bij Duurstede, maar ook voor onze hulp in Driebergen, Amerongen en andere Utrechtse plaatsen.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartsenpraktijk Voorwijk
Birkastraat 123
3962 BP, Wijk bij Duurstede
0343-574389
Medsen Apotheek Dorestede
Steenstraat 4
3961 VP, Wijk bij Duurstede
0343-573603
Praktijk voor Fysiotherapie Weustink
Klooster Leuterstraat 24
3961 AZ, Wijk bij Duurstede
0343-571857
Healthcentre Fit4all
Zandweg 13-15
3962 EA, Wijk bij Duurstede
0343-431111
VNC Vereniging van Nederlandse Hoofdpijn Centra
Muntstraat 21
3961 AJ, Wijk bij Duurstede
0343-594544

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Wijk bij Duurstede? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.