Particuliere thuiszorg Driebergen

U hoeft niet in een grote stad te wonen om gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige particuliere thuiszorg. Zuster Jansen biedt een passend zorgaanbod in heel Nederland: wij staan dus graag voor u klaar met particuliere thuiszorg in Driebergen. Onze brede zorg- en dienstverlening omvat onder andere 24-uurs zorg, nachtzorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en 12-uurs zorg. Welke zorgvorm u ook kiest, uw persoonlijke wensen en behoeften staan altijd centraal. Samen kunnen we het mogelijk maken dat verblijf in een zorginstelling wordt uitgesteld of zelfs voorkomen. Heeft u te maken gekregen met ziekte, een handicap of ouderdomskwalen? Dan komen onze ervaren zorgverleners u graag ondersteunen.

Overbruggingszorg

Voor veel mensen is verhuizen naar een zorginstelling geen optie, ook al is het duidelijk dat zelfstandig thuis functioneren ook niet meer gaat. Voor die mensen is er een particuliere thuiszorgorganisatie zoals Zuster Jansen. Wij bieden de meest uitgebreide vormen van particuliere thuiszorg in Driebergen, zoals bijvoorbeeld 24-uurs zorg in Driebergen, gewoon in uw eigen omgeving. Als u herstellende bent van een operatie, overbruggingszorg nodig heeft of te maken heeft met ziekte of een handicap, kan dit echt een uitkomst zijn. Naast 24-uurs zorg bieden we natuurlijk ook allerlei andere zorgvormen, zodat er voor iedere zorgvraag een passend plan beschikbaar kan zijn.

Waarom kiezen voor particuliere thuiszorg?

Kiest u voor particuliere thuiszorg in Driebergen door Zuster Jansen, dan brengt dat verschillende voordelen met zich mee. Particuliere zorg is namelijk zorg waar u vanaf het begin de controle over heeft. U neemt rechtstreeks contact op met de zorgaanbieder van uw keuze, om te bepalen of u hier terechtkunt voor passende zorg. Vervolgens kiest u zelf de soort en hoeveelheid zorg die u wilt ontvangen. Bij particuliere thuiszorg is het zo dat u zelf verantwoordelijk bent voor de kosten, maar voor veel mensen is de keuzevrijheid leidend bij hun keuze. Heeft u een CIZ-indicatie voor zorg vanuit de Wlz? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een persoonsgebonden budget, waarmee u een deel van de kosten kunt opvangen.

24-uurs zorg Driebergen

Heeft u door omstandigheden intensieve zorg nodig en wilt u deze niet in een zorginstelling ontvangen? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de particuliere thuiszorg van Zuster Jansen. Wij bieden verschillende vormen van particuliere zorg, die in heel Nederland kunnen worden ingezet. Een voorbeeld daarvan is 24-uurs zorg in Driebergen, waarbij u dag en nacht alle hulp krijgt die nodig is in uw omstandigheden. Verzorging, verpleging, praktische begeleiding en het leren omgaan met emoties: op diverse vlakken staan wij voor u klaar met passende ondersteuning. We begeleiden en verzorgen u thuis, maar gaan bijvoorbeeld ook mee als u op controle gaat bij de (huis)arts of als u op bezoek wil bij een vriend of vriendin. De dagelijkse routine zoals u die gewend was, wordt door ons zoveel mogelijk in stand gehouden. Heeft u te maken gekregen met dementie, of andere omstandigheden die uw functioneren ernstig belemmeren? Neem dan gerust contact op met Zuster Jansen. 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Kies voor passende hulp in uw eigen omgeving

Niet alleen in Driebergen, ook in andere Utrechtse plaatsen kunt u direct een beroep doen op hulp en ondersteuning die bij past. Heeft u bijvoorbeeld 24-uurs zorg nodig in Doorn, of zorg bij de ziekte van Alzheimer in Bunnik? Leg uw situatie voor aan onze zorgcoördinator en wij helpen u zo snel mogelijk verder, zodat u niet naar een zorginstelling hoeft te verhuizen als u (tijdelijk) niet zelfstandig bent. Wilt u meer weten? Lees dan verder op de website.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Zorg PlusPunt
Traaij 54a
3971 GP, Driebergen
0343 515472
De Driebergse Apotheek
Traaij 12
3971 GN, Driebergen
0343 512681
Huisartsenpraktijk Van Grondelle / Littooij
Sperwerkamp 40
3972 WG, Driebergen
0343 512429
Huisarts L.H.J. van Eeden
Hogesteeg 3
3972 JS, Driebergen-Rijsenburg
0343 512429
Fysiotherapie Driebergen-Rijsenburg
Van Rijckevorselstraat 27a
3972 EP, Driebergen-Rijsenburg
0343 521710

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Driebergen? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: