Particuliere thuiszorg Wormerveer

Heeft u door omstandigheden meer ondersteuning nodig in uw dagelijkse leven, en vraagt u daarvoor liever geen familielid om hulp? Of ontvangt u al mantelzorg, maar wilt u deze persoon meer ruimte geven? Dan is het verstandig om professionele zorgverleners in te schakelen, die door ervaring en kennis precies kunnen inschatten wat u nodig heeft. Of het nu gaat om zorg bij de ziekte van Alzheimer, 24-uurs zorg, nachtzorg of juist zorg voor overdag: u kunt rekenen op de ervaren zorgteams van Zuster Jansen. U komt daarvoor niet op een wachtlijst te staan: wanneer u ons laat weten dat u zorg nodig heeft, gaan we direct aan de slag met het samenstellen van een professioneel team dat bij u past. Dat is het voordeel van particuliere thuiszorg in Wormerveer.

Intensieve zorg bij Alzheimer

Zuster Jansen wordt steeds vaker ingeschakeld voor zorg bij de ziekte van Alzheimer. Dit is warme, persoonlijke ondersteuning, die dag en nacht kan worden ingezet als dat nodig is. Is bij u de diagnose Alzheimer gesteld, of geldt dit voor een naaste? Dan begrijpen wij dat thuis blijven wonen steeds belangrijker wordt. Wij helpen u graag dit te realiseren, door zorg te bieden die bij u past en die bovendien met u mee ontwikkelt. Niet alleen u, maar ook uw naasten kunnen rekenen op ondersteuning. Voor hen kan het tenslotte moeilijk zijn om te zien dat u kampt met ziekte, een handicap of ouderdom.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Uw persoonlijke team staat voor u klaar

Wij vinden het erg belangrijk dat u goed de kans krijgt om een band op te bouwen met uw verzorgers. Dit zijn tenslotte mensen die dagelijks voor u zorgen en steeds bij u over de vloer komen. U moet altijd een veilig en vertrouwd gevoel hebben bij onze zorg. Daarom werken we met kleine, vaste teams die bestaan uit maximaal vijf zorgverleners. Ook uw familie heeft dan vaste aanspreekpunten. Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg in Wormerveer, Zaandam, Amsterdam of een andere plaats in Noord-Holland? Dan bent u bij Zuster Jansen aan het juiste adres.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartsenpraktijk Wormerveer
Stationsstraat 7
1521 DT, Wormerveer
075-6283458
Huisartsenpraktijk B en W
Zaanweg 55
1521 DM, Wormerveer
075-6281185
Zaanbocht Apotheek
Zaanweg 112
1521 DR, Wormerveer
075-6281206
Praktijk voor Fysiotherapie
Industrieweg 45
1521 NE, Wormerveer
075-6400256

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Wormerveer? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: