Particuliere thuiszorg Zeeland

Bent u op zoek naar kwalitatieve thuiszorg door professionals? Dan kunt u beroep doen op particuliere thuiszorg in Zeeland van Zuster Jansen. Wij staan voor eerlijkheid, professionaliteit en flexibiliteit in de manier waarop we u ondersteunen. Wat uw zorgvraag ook is, uw wensen en behoeften staan altijd voorop. U kunt onze hulp inschakelen wanneer u door omstandigheden niet langer zelfstandig kunt functioneren in uw eigen woning. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van een ziekte, een handicap of ouderdomskwalen die uw dagelijkse leven behoorlijk in de weg staan. Zuster Jansen helpt overal in Zeeland, of u nu in Middelburg, Domburg, Goes of elders woont.

Waar kunt u ons zoal voor inschakelen?

Zuster Jansen biedt graag een passende oplossing voor de zorgwens die u heeft. Onze zorgverleners komen onder andere bij u thuis voor intensieve 24-uurs zorg en verpleging, waarbij het u dag en nacht nergens aan ontbreekt. Daarnaast omvat onze zorg- en dienstverlening ook 12-uurs zorg, nachtzorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en palliatieve/terminale zorg. U komt hiervoor nooit op een wachtlijst te staan, omdat we vinden dat iedereen direct de zorg moet kunnen ontvangen die hij of zij nodig heeft. Wat kunnen we voor u betekenen? Vraag onze zorgcoördinator gerust om de mogelijkheden in uw persoonlijke situatie.

Passende ondersteuning door ervaren zorgverleners

Particuliere thuiszorg in Zeeland wordt altijd verleend door vaste, kleine zorgteams. Deze teams bestaan uit maximaal vijf personen, en worden zorgvuldig samengesteld op basis van uw zorgvraag. Bij Zuster Jansen vinden we het zeer belangrijk dat u de kans krijgt om een band op te bouwen met de zorgverleners. Dit werkt niet als u continu met ‘vreemde gezichten’ te maken krijgt. Op onze website vindt u meer informatie over de diensten die wij leveren, onze werkwijze en de kosten van particuliere thuiszorg in Zeeland. Neem gerust eens een kijkje, zodat u zelf kunt bepalen welke ondersteuning het beste bij u past. Het grote voordeel van particuliere thuiszorg is namelijk dat u altijd zelf beslist over de hulp die u ontvangt.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Neem direct contact op voor advies

 

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Admiraal de Ruyter Ziekenhuis
Noordbolwerk 35
4331 SH, Middelburg
0118-672710
ZorgSaam Ziekenhuis
Lyceumstraat 20
4561 HV, Hulst
0114-373000
Cardio Centrum Goes
Beatrixlaan 20
4461 PN, Goes
0113-251122
Admiraal de Ruyter Ziekenhuis (locatie Vlissingen)
Koudekerkseweg 88
4382 EE, Vlissingen
0118-425000

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Zeeland? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.