Particuliere thuiszorg Zutphen

Woont u in Zutphen, en heeft u door omstandigheden behoefte gekregen aan zorg en ondersteuning bij u thuis? Overweeg dan particuliere thuiszorg in Zutphen van Zuster Jansen. Zuster Jansen is een particuliere thuiszorgorganisatie waarbij u terechtkunt als u op zoek bent naar zorg op hoog niveau. Wij zijn specialist op het gebied van 24-uurs zorg, die in zeer uiteenlopende situaties kan worden verleend. Daarnaast bieden wij 12-uurs zorg, nachtzorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en ondersteuning in de laatste levensfase. Omdat onze zorg- en dienstverlening altijd wordt afgestemd op uw specifieke omstandigheden, kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om onze particuliere zorg te combineren met reguliere thuiszorg of mantelzorg.

Zuster Jansen verleent onder andere uitstekende particuliere thuiszorg in Zutphen, waarbij onze zorgverleners bij u thuis voor u komen zorgen. U kunt onze zorg ontvangen in diverse vormen, zoals 24-uurs zorg of zorg in de nacht. Daarnaast biedt Zuster Jansen ook ondersteuning voor u en uw naasten. Onze zorgverleners hebben jarenlange ervaring en zijn zeer betrokken en toegewijd. Ze helpen u in iedere situatie en bieden hoogwaardige verzorging en verpleging. Kies voor kwaliteitszorg, kies voor particuliere thuiszorg Zutphen door Zuster Jansen.

Volledige ondersteuning in uw woonplaats

Woont u niet in Zutphen, maar bijvoorbeeld in Arnhem, Dieren of een andere plaats in Gelderland? Ook dan kunt u direct een beroep doen op de hulp van Zuster Jansen. Wij zijn namelijk in heel Nederland actief: waar u ook woont, met slechts één telefoontje regelt u particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Omdat we het belangrijk vinden dat u direct geholpen wordt, werken we niet met wachtlijsten. Het is voor ons ook mogelijk om in spoedgevallen snel te schakelen: binnen enkele uren kan er een ervaren zorgverlener bij u aanwezig zijn.

24-uurs zorg Zutphen

Wanneer u dag en nacht professionele ondersteuning nodig heeft, kunt u een beroep doen op Zuster Jansen. Wij zijn er voor u met een breed zorgaanbod, zoals uitstekende 24-uurs zorg in Zutphen. Onze 24uurs zorg bestaat uit professionele verzorging en verpleging, maar ook uit ondersteuning en begeleiding, zowel voor u als voor uw naasten. Daarnaast kunnen wij onze zorg ook inzetten in specifieke situaties, zoals wanneer u te maken heeft met de ziekte van Alzheimer. Onze zorgverleners hebben veel ervaring met het verlenen van zorg bij de ziekte van Alzheimer bij mensen thuis en staan ook graag voor u klaar. Er is altijd een vast zorgteam dat voor u komt zorgen, bestaande uit maximaal vijf zorgverleners. Wilt u meer weten over onze zorgverlening, of wilt u direct uw zorgwensen kenbaar maken?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Het regelen van onze particuliere thuiszorg

Op onze website vindt u het overzicht van ons zorgaanbod. In het geval van particuliere thuiszorg bepaalt u geheel zelf welke soort en hoeveelheid zorg u wenst te ontvangen. Wanneer u contact met ons opneemt om aan te geven dat u verzorging nodig heeft, plannen we met u een intakegesprek. Tijdens dit gesprek horen we graag meer over uw persoonlijke wensen en behoeften, zodat we onze zorgverlening hierop kunnen afstemmen. Vervolgens gaan we voor u een team samenstellen, dat bestaat uit maximaal vijf ervaren verzorgers. U bouwt direct een band op met deze mensen, en voor uw familie is er altijd een vast aanspreekpunt. Wilt u meer informatie over particuliere thuiszorg in Zutphen? Leg uw situatie gerust vrijblijvend voor aan onze zorgcoördinator.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Gelre Zutphen
Den Elterweg 77
7207 AE, Zutphen
0575 592 592
Sensire Thuiszorgwinkel
Den Elterweg 77
7207 AE, Zutphen
0314-357419
Mediq Apotheek De Brink
De Brink 112
7206 KC, Zutphen
0575 526111
Kring-apotheek Zutphen (Locatie de Lunette)
Coehoornsingel 3-06
7201 AA, Zutphen
0575 53 38 30
Huisartsenpraktijk De Rozenhof
Paulus Potterstraat 12b
7204 CV, ZUTPHEN
0575 596110

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Zutphen? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.