Particuliere thuiszorg Zwartewaterland

Ontvangt u particuliere thuiszorg in Zwartewaterland van Zuster Jansen, dan kunt u verblijf in een zorginstelling uitstellen of zelfs voorkomen. Voor veel zorgvragers en hun naasten is dat een prettige gedachte. Bij Zuster Jansen kunt u onder andere terecht voor 24-uurs zorg en terminale thuiszorg, maar bijvoorbeeld ook voor nachtzorg, 12-uurs zorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Met welke zorgvraag u ook bij ons aanklopt, wij bieden altijd een passende oplossing. Omdat we met kleine, vaste zorgteams werken, bouwt u al snel een band op met de mensen die u voor u komen zorgen. Heeft u vragen over de mogelijkheden in uw situatie, of wilt u onze hulp direct inschakelen? Bel dan met onze zorgcoördinator via het nummer 020-6366837.

24-uurs zorg Zwartewaterland

Kunt u door de ziekte van Alzheimer steeds minder goed zelfstandig functioneren in huis? Verhuizen naar een zorginstelling kán een oplossing zijn, maar veel mensen hopen in dit soort situaties toch zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. Met de 24-uurs zorg  in Zwartewaterland door Zuster Jansen kan dat. Wij bieden professionele zorg, zo lang en zo veel als u dat wil. 24-uurs zorg in Zwartewaterland houdt in dat u door ervaren, toegewijde zorgverleners wordt verzorgd en verpleegd.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Onze ervaren verzorgers helpen u graag

Als u te maken krijgt met (chronische) ziekte, een handicap of ouderdomskwalen, is het belangrijk dat u op zoek gaat naar zorg die bij u past. Bij Zuster Jansen bepaalt u helemaal zelf welke soort en hoeveelheid zorg u wilt ontvangen. We kunnen er tijdelijk voor u zijn, maar u kunt ook een beroep op ons doen als u ons voor een veel langere periode of onbepaalde tijd nodig heeft. Onze ervaren zorgverleners zijn betrouwbaar en flexibel, en stellen uw wensen en behoeften volledig centraal wanneer zij bij u thuis aanwezig zijn. Particuliere thuiszorg in Zwartewaterland is warme, persoonlijke zorg die bovendien direct in te schakelen is.

Zorg op maat in Zwartewaterland

Niet alleen in Zwartewaterland, ook in Zwolle, Raalte of Olst staan we graag voor u klaar met zorg waar u niet op hoeft te wachten. Binnen enkele uren kan er een professionele zorgverlener bij u aanwezig zijn. Wilt u langer thuis blijven wonen, ondanks ziekte, een handicap of ouderdomskwalen? Schakel ons dan in voor particuliere thuiszorg in Zwartewaterland. Eventuele mantelzorgers kunnen dan worden ontlast, terwijl u dag en nacht de zorg ontvangt die u nodig heeft. Wilt u vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden in uw situatie? Bel dan met onze zorgcoördinator.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Fytac Genemuiden fysiotherapie
Prinses Julianastraat 2
8281 CL, Genemuiden
038-3856999
Medisch Centrum De Steenpoort
Prinses Julianastraat 25
8281 CK, Genemuiden
038-3851200
Apotheek de Muiden
Prinses Julianastraat 23
8281 CK, Genemuiden
038-3855030
Huisartspraktijk E.A. van Gijssel
Van Haersoltelaan 4
8061 EG, Hasselt
038-4771421
Service Apotheek Hasselt
Burgemeester Royerplein 1
8061 GE, Hasselt
038-4773238

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Zwartewaterland? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: