Particuliere thuiszorg Voorhout

Particuliere thuiszorg in Voorhout is zorg die altijd perfect bij uw situatie past. Zuster Jansen biedt namelijk niet slechts één soort zorg: u kunt kiezen uit verschillende vormen. Zo is er op iedere zorgvraag altijd een passend antwoord te vinden.

Wilt u bijvoorbeeld gebruikmaken van ondersteuning die 24 uur per dag wordt ingezet? Of bent u juist op zoek naar ervaren zorgverleners die ‘s nachts over u kunnen waken? In al deze gevallen kunt u bij ons terecht.

U komt voor onze zorg nooit op een wachtlijst te staan. Want wij vinden het belangrijk dat iedereen direct een beroep kan doen op de hulp die nodig is.

Welke particuliere thuiszorg kunt u in Voorhout krijgen?

Ook in Voorhout en omstreken kunt u van ons volledige aanbod gebruikmaken. En dat is: alle denkbare thuiszorg.

Maar wat heeft u precies nodig? We kunnen ons voorstellen dat u daar nog geen goed beeld van hebt. Daarom gaan we eerst met u in gesprek, gratis en vrijblijvend. Dan beantwoorden we de volgende vragen:

  • Waarom heeft u zorg nodig?
  • Hoeveel zorg heeft u nodig?
  • Welke zorg heeft u precies nodig?

Samen komen we tot de antwoorden. En op basis daarvan geven wij u advies en maken een plan op maat.

Hieronder gaan we wat dieper in op bovenstaande vragen, en de mogelijke antwoorden.

Waarom heeft u zorg nodig?

Uiteindelijk maakt de reden waarom u thuis (extra) zorg wilt niet veel uit. Dat is het mooie van particuliere zorg: u betaalt, dus bepaalt zelf wat de reden is.

Maar om u een idee te geven, bespreken we kort de meest voorkomende redenen van onze cliënten:

  • Tegen eenzaamheid. Want eenzaamheid is een groot probleem onder ouderen. Met gezondheidsproblemen tot gevolg. Ook geestelijke, zoals depressie.
  • Voor mantelzorgondersteuning. Overbelasting bij mantelzorgers komt vaak voor. Met burn-outs, uitval op het werk, psychische klachten, etc. tot gevolg. Het is belangrijk om dit te voorkomen.
  • Om langer thuis te blijven wonen. Dit is waarschijnlijk ook uw grootste wens. Blijven wonen in uw eigen, vertrouwde wijk. En dat kan: soms met een beetje ondersteuning, en soms met intensieve.
  • Voor ondersteuning bij ernstige ziektes. Bijvoorbeeld dementie of Parkinson. Bij dit soort ziekten heeft u hoe langer hoe meer zorg nodig. Als u dan thuis wilt blijven wonen, is particuliere thuiszorg dé oplossing.

Hoeveel zorg heeft u nodig?

Hoeveel uur zorg heeft u nodig? En op welk tijdstip van de dag? Dat kan erg variëren. Daarom bieden wij onze zorg op 4 manieren aan:

  • 24-uurszorg, wanneer u dag en nacht (complexe) zorg nodig hebt.
  • Nachtzorg, wanneer u ’s nachts behoefte heeft aan hulp en verzorging.
  • 12-uurszorg, wanneer u overdag veel ondersteuning, verpleging of verzorging nodig hebt.
  • 5-uurszorg, wanneer uw situatie niet heel complex is, en vooral behoefte hebt aan lichte verzorging en bijvoorbeeld gezelschap.

Welke zorg heeft u precies nodig?

Meestal heeft u een combinatie van hulpvormen nodig. Bijvoorbeeld een mix van deze soorten zorg:

  • Verpleging (infuus vervangen, steunkousen aan- en uittrekken, etc.)
  • Palliatieve zorg (in de laatste levensfase)
  • Overbruggingszorg (om de tijd door te komen voordat u naar een verpleeghuis verhuist)
  • Huishoudelijke hulp
  • Gezelschap

Wat kost particuliere thuiszorg in Voorhout?

Het zal u niet verbazen: de kosten hangen in grote mate af van wat u nodig heeft.

Het heeft daarom weinig zin om hier onze tarieven voor onze hulpvormen te vermelden. Dat zegt helemaal niets over wat u straks investeert.

In ieder geval zijn onze tarieven niet hoger dan die in de reguliere thuiszorg. Het grote verschil is natuurlijk dat reguliere thuiszorg op indicatie normaal gesproken vergoed wordt. Maar zelf betalen voor uw zorg heeft ook grote voordelen:

De kwaliteit ligt hoger, alleen al omdat de tijdsdruk in de particuliere thuiszorg veel lager ligt. Er is daarom meer tijd en aandacht voor u. Wat zeggen we? Alle tijd is voor u.

Particuliere thuiszorg inkopen met een pgb

Er is 1 manier waarop u niet (het volledige bedrag) zelf hoeft te betalen: met een persoonsgebonden budget (pgb). Er zijn 3 varianten:

  • Vanuit de Wmo (bedoeld voor laagdrempelige ondersteuning zoals huishoudelijke hulp)
  • Vanuit de Wlz (bedoeld voor langdurige zorg, bijvoorbeeld bij Alzheimer)
  • Vanuit de Zvw (bedoeld voor persoonlijke verzorging en wijkverpleging)

Beschikt u over een pgb? Of heeft u daar recht op? Wij helpen u graag om dit uit te zoeken. En om het aan te vragen.

Persoonlijke zorg, verleend door vaste teams

Het verlenen van warme, persoonlijke zorg bij u thuis is voor ons alleen mogelijk als we werken met kleine teams. We willen namelijk bereiken dat u een band opbouwt met uw verzorgers. En dat u niet steeds kennis hoeft te maken met nieuwe.

Onze zorgteams bestaan daarom uit maximaal 5 ervaren verzorgenden. Die selecteren we op basis van uw situatie: mensen die op het gebied van ervaring en affiniteit goed passen bij uw zorgvraag.

Vrijblijvend, persoonlijk advies

We bieden professionele verzorging en verpleging in Voorhout, maar bijvoorbeeld ook in Warmond, Noordwijkerhout en andere plaatsen in Zuid-Holland.

Particuliere zorg is een bijzondere vorm van hulpverlening, omdat u deze zelf regelt maar ook zelf continu de controle houdt. U hoeft geen aanvragen te doen bij uw gemeente of zorgverzekeraar: u gaat rechtstreeks naar de zorgaanbieder en geeft aan wat u nodig heeft.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartspraktijk Oosthout
Anijsweg 38
2215 BS, Voorhout
0252-230697
Tandartspraktijk J.R. van Schravendijk
Pieter de Hooghstraat 45
2215 AL, Voorhout
0252-214579
Psychologenpraktijk Boerhaave
Boerhaavehof 10
2215 GX, Voorhout
0252-220095
Fysiotherapie Boekhout
Boerhaavestraat 54
2215 EW, Voorhout
0252-220310
Podocentrum Groene Hart Voorhout
Agneshove 79
2215 HS, Voorhout
0172-587103

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Voorhout? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.