Particuliere thuiszorg Friesland

Natuurlijk gaat u er nooit vanuit dat u op een dag intensieve zorg nodig heeft. Het is echter wel verstandig om te weten waar te zoeken, mocht u wél hulp nodig hebben. Particuliere thuiszorg in Friesland kunt u onder andere regelen bij Zuster Jansen. Wij zijn als particuliere thuiszorgorganisatie onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, nachtzorg, 12-uurs zorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Onze professionele en betrokken zorgverleners willen ervoor zorgen dat het verhuizen naar een instelling uitgesteld of zelfs compleet vermeden kan worden. Dit doen we door kwalitatief hoogwaardige zorg te bieden, waarbij u desnoods dag en nacht op ons kunt rekenen.

24-uurs zorg Friesland

Voor particuliere thuiszorg en 24-uurs zorg in  Friesland kunt u zich direct aanmelden als u belt met de zorgcoördinator van Zuster Jansen. Wat u dan krijgt is complete, professionele thuiszorg, waarbij de dienst zo goed mogelijk is afgestemd op uw persoonlijke situatie. U krijgt niet te maken met wachtlijsten, omdat Zuster Jansen vindt dat iedereen in Nederland gelijk de zorg moet kunnen krijgen die nodig is. Heeft u bijvoorbeeld 24-uurs zorg nodig bij een chronische ziekte of bij de ziekte van Alzheimer? Dan kunt u deze dus al op de zeer korte termijn ontvangen, desnoods met spoed. Op onze website krijgt u meer informatie over de diverse zorgvormen en de uitvoering daarvan.

Deskundige zorgverleners met jarenlange ervaring

De zorgverleners van Zuster Jansen kunnen ondersteuning bieden in zeer uiteenlopende situaties. Wij verlenen bijvoorbeeld palliatieve of terminale thuiszorg, ook met spoed als dat nodig is. Is de situatie op dit moment onhoudbaar en is het essentieel dat u zorg ontvangt? Neem dan contact op met onze zorgcoördinator voor een passende oplossing. Zuster Jansen werkt standaard met zorgteams die bestaan uit maximaal vijf personen, om ervoor te zorgen dat u echt de kans krijgt om een band op te bouwen met de zorgverleners. Niet alleen voor u, maar ook voor uw naasten zal deze vertrouwdheid een belangrijke rol spelen.

Uw persoonlijke wensen en behoeften zijn leidraad

Bij Zuster Jansen kijken we graag naar de mogelijkheden, en minder naar de beperkingen. Wat wilt u graag samen ondernemen? Boodschappen doen, een vriend of vriendin bezoeken, de stad in gaan: u kunt zoveel mogelijk zelf aangeven wat u graag zou willen doen. Natuurlijk houden we ook contact met uw behandelend arts en eventuele transferverpleegkundige, zodat de zorg voor u op alle vlakken goed wordt ingezet. Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg in Friesland, bijvoorbeeld in Leeuwarden, Drachten of Harlingen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Lees op onze website meer over de zorg- en dienstverlening.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Neem direct contact op voor advies

 

Selecteer plaats