Particuliere thuiszorg Leeuwarden

Het kan in de grotere steden soms een lastige opgave zijn om een prettige thuiszorgorganisatie te vinden. U zoekt toewijding, professionaliteit en een organisatie die niet iedere dag een andere, voor u onbekende medewerker op u af stuurt. Bij Zuster Jansen houden wij hier rekening mee door te werken met kleine, vaste zorgteams. Deze teams bestaan uit maximaal vijf ervaren, professionele zorgverleners, die flexibel zijn en als geen andere weten wat u nodig heeft. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het verlenen van intensieve 24-uurs zorg, waarbij u letterlijk dag en nacht kunt rekenen op de beste ondersteuning. Ook voor 12-uurs zorg, nachtzorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en terminale thuiszorg kunt u direct een beroep op ons doen. Voor particuliere thuiszorg in Leeuwarden bent u bij Zuster Jansen aan het juiste adres.

Geef zelf aan welke ondersteuning u wilt ontvangen

Het grootste voordeel van particuliere thuiszorg is dat u te allen tijde zelf beslist welke soort en hoeveelheid zorg u wilt afnemen. Er is niemand anders die voor u bepaalt waar u recht op heeft. U neemt dan ook rechtstreeks contact met ons op, en u geeft zelf aan waar u behoefte aan heeft. Samen met onze zorgcoördinator bepaalt u dan welke zorg zal worden ingezet en wanneer dit gebeurt. Een ander voordeel is dat u bij Zuster Jansen niet op een wachtlijst komt te staan. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de beschikbaarheid van belangrijke zorg.

Mensen die om welke reden dan ook zorg nodig hebben, bijvoorbeeld door ouderdom of een ziekte, horen niet op een wachtlijst te gezet te worden. Dat vindt Zuster Jansen, en dat is ook de reden waarom de zorg die wij bieden op zeer korte termijn al kan worden ingezet. Onze specialisaties zijn onder andere 24-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en terminale thuiszorg. Welke vorm van particuliere thuiszorg in Leeuwarden we ook bieden, we kunnen deze altijd volledig afstemmen op uw persoonlijke situatie. Onze kleine teams met zorgverleners zorgen er altijd voor dat uw wensen en behoeften centraal staan en zetten zich dagelijks weer 100 procent voor u in.

24-uurs zorg Leeuwarden

24-uurs zorg in Leeuwarden kan een oplossing zijn in veel verschillende situaties. Denk bijvoorbeeld aan omstandigheden waarin ziekte of ouderdom een rol speelt, of wanneer u herstellende bent van een ingrijpende operatie. U kunt dan tijdelijk of permanent behoefte krijgen aan zorg die dag en nacht beschikbaar is. Herkent u zich hierin? Neem dan gerust contact op met Zuster Jansen. Onze professionele zorgverleners, die in kleine teams werken, bieden u naast verzorging en verpleging ook emotionele en praktische ondersteuning. Ze adviseren bijvoorbeeld over wat u allemaal moet regelen, en helpen u omgaan met emoties. Het kan tenslotte lastig zijn om met bepaalde omstandigheden om te gaan, zowel voor u als voor uw naasten. Zuster Jansen helpt u graag. Wilt u meer informatie over 24-uurs zorg, of wilt u ons direct inschakelen? Neem dan contact op via 020-6366837.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Passende zorg in Leeuwarden en omgeving

Heeft u behoefte aan ouderenzorg in Leeuwarden, zodat u langer thuis kunt blijven wonen? Doe dan een beroep op Zuster Jansen. Wij bieden overigens niet alleen particuliere thuiszorg in Leeuwarden, maar ook in Harlingen, Drachten en andere plaatsen in Friesland. Onze professionele zorgverleners zijn namelijk actief in heel Nederland, zodat ze iedereen van zorg op maat kunnen voorzien. Wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze zorgcoördinator.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Medisch Centrum Leeuwarden (MCL)
Henri Dunantweg 2
8934 AD, Leeuwarden
058-2866666
Apotheek Greving
Verlengde Schrans 14
8932 NN, Leeuwarden
058-2157788
Centraal Kring-apotheek
Voorstreek 58
8911 JS, Leeuwarden
058-2135255
Fysio 058
Elzenstraat 7
8924 JN, Leeuwarden
058-7501735
Huisartsenpraktijk Baarsma
Drie Dukatons 2
8917 ET, Leeuwarden
058-2159221

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Leeuwarden? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.