Particuliere thuiszorg Harlingen

Wanneer u door omstandigheden (tijdelijk) minder zelfstandig bent, kan het misschien lastig zijn om kwalitatieve thuiszorg te vinden die voldoet aan al uw wensen. Zuster Jansen is een overkoepelende thuiszorgorganisatie met professionele zorgverleners, werkzaam in heel Nederland. Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg in Harlingen? Wij voorzien u van de zorg die u nodig heeft, waar u ook woont. Onze verzorgers maken het voor u mogelijk om een opname in een zorginstelling uit te stellen of te voorkomen. U kunt op deze manier in uw vertrouwde omgeving blijven wonen, dichtbij uw familie en naasten. Lees op onze website gerust meer over ons uitgebreide zorgaanbod.

Een passende oplossing in uw woonplaats

Particuliere thuiszorg in Harlingen omvat diverse zorgvormen, zodat er altijd ondersteuning is die écht bij u past. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor 24-uurs zorg, waarbij u dag en nacht wordt bijgestaan door een professionele verzorger. Bent u op zoek naar een andere constructie? Overweeg dan 12-uurs zorg of nachtzorg, als u bijvoorbeeld al reguliere thuiszorg of mantelzorg ontvangt en daar aanvullende zorg bij nodig is. Ook biedt Zuster Jansen hulp in specifieke situaties, zoals bij de ziekte van Alzheimer of in de laatste levensfase. Laat ons gerust weten wat u nodig heeft, er is altijd een passend antwoord te vinden op uw zorgvraag.

24-uurs zorg

Wanneer u particuliere thuiszorg in Harlingen nodig heeft, bijvoorbeeld omdat u herstellende bent van een operatie of te maken heeft met ziekte of een handicap, kan Zuster Jansen helpen. Door het passende zorgaanbod dat wij bieden, geheel afgestemd op uw situatie, kunnen we mantelzorgers ontlasten en zorgen we ervoor dat u niet naar een zorginstelling hoeft te verhuizen. Heeft u 24 uur per dag intensieve 24-uurs zorg nodig, of juist alleen maar iemand die er ‘s nachts voor u is? Dan kunt u ons dus gewoon inschakelen. Wij werken niet met wachtlijsten, waardoor u geen weken of maanden hoeft te wachten op datgene wat u nodig heeft. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden in uw situatie.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Kies voor zorg die bij u past, zelfs in spoedgevallen

Niet alleen in Harlingen kunt u direct aanspraak maken op thuiszorg van de beste kwaliteit: ook als u bijvoorbeeld in Leeuwarden of Drachten woont, staan we meteen voor u klaar. Zuster Jansen werkt namelijk niet met wachtlijsten, omdat we vinden dat iedereen snel geholpen moet kunnen worden. Waar u ook woont in Nederland, wij zorgen er graag voor dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Neem voor meer informatie of advies vrijblijvend contact op met onze zorgcoördinator, via 020-6366837.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


MCL Harlingen
Achlumerdijk 2
8862 AJ, Harlingen
0517 49 99 99
Huisarts van Gemert
Noorderhaven 57-A
8861 AK, Harlingen
0517-412544
Huisartsenpraktijk Blok-Huisman
Achlumerdijk 2-A
8862 AJ, Harlingen
0517-416565 (Blok), 0517-412425 (Huisman)

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Harlingen? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: