Particuliere thuiszorg Drachten

Heeft u veel behoefte aan zorg, maar wilt u toch graag thuis blijven wonen? Zuster Jansen wil u daar graag bij helpen, door u te voorzien van particuliere thuiszorg in Drachten  op niveau. Uw gezondheid is voor ons het meest belangrijk. Om die reden wordt onze zorg compleet afgestemd op uw persoonlijke situatie. Als het voor u nodig is, zijn onze zorgverleners dag en nacht bij u. Ze helpen u onder andere bij het boodschappen doen, zorgen voor uw medicatie en gaan met u op pad voor verschillende activiteiten. U bent 24 uur per dag in goede handen met onze 24-uurs zorg.

U kunt bij ons ook terecht voor andere zorgvormen, omdat geen situatie tenslotte hetzelfde is. Denk hierbij aan nachtzorg, terminale thuiszorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en 12-uurs zorg. Samen met onze zorgcoördinator bepaalt u welke ondersteuning het beste bij uw situatie past.

De voordelen van onze particuliere thuiszorg

Kiest u voor de zorg- en dienstverlening van Zuster Jansen, dan brengt dat verschillende voordelen met zich mee. Voor veel van onze cliënten is de grote mate van keuzevrijheid het belangrijkste voordeel. Bij ons bepaalt u namelijk geheel zelf welke soort en hoeveelheid zorg u inschakelt. Het is mogelijk om ons tijdelijk te laten helpen, maar we kunnen ook voor onbepaalde tijd klaarstaan. Bovendien kunt u particuliere zorg combineren met reguliere thuiszorg of mantelzorg, als u dat prettig vindt.

Zuster Jansen brengt de beste zorg graag dichtbij. Dit doen wij onder meer door particuliere thuiszorg in Drachten te bieden, waarbij u van onze zorgverleners alle verzorging en verpleging te krijgen die u nodig heeft. Daarnaast bieden wij emotionele ondersteuning, voor u en uw naasten. Heeft u door ziekte, handicap of ouderdomskwalen ook behoefte aan thuiszorg in Drachten? Wanneer u Zuster Jansen inschakelt kunnen wij al op korte termijn en zelfs met spoed voor u komen zorgen. Omdat het particuliere thuiszorg betreft, houdt u uiteindelijk altijd zelf de controle over de soort en hoeveelheid zorg die u afneemt. Lees op onze website meer over onze zorg- en dienstverlening.

Een ander voordeel is dat u bij Zuster Jansen nooit hoeft te wachten op de particuliere thuiszorg in Drachten die u nodig heeft: wij werken namelijk niet met wachtlijsten.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Zorg op maat in heel Nederland

Woont u in Drachten, Harlingen, Leeuwarden of een andere plaats in Friesland? Neem dan gerust even contact op voor meer informatie of advies. Zuster Jansen is actief in heel Nederland, waardoor we u direct kunnen helpen met zorg op maat. Wilt u langer thuis blijven wonen, ondanks (chronische) ziekte of een handicap? Dan is particuliere thuiszorg in Drachten voor u wellicht de beste oplossing.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Ziekenhuis Nij Smellinghe
Compagnonsplein 1
9202 NN, Drachten
0512-588888
Apotheek Renkema
Stationsweg 103
9201 GK, Drachten
0512-515565
Kring-apotheek de Dragt
Eems 36
9204 JX, Drachten
0512-521300
Medisch Centrum de Poort, fysiotherapeuten
Middelwyk 39g
9202 GN, Drachten
0512-524888
Huisartsenpraktijk De Folgeren
De Twee Gebroeders 377
9207 CL, Drachten
0512-516121

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Drachten? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: