Particuliere thuiszorg Haren

Zuster Jansen is van mening dat iedereen aanspraak moet kunnen maken op de zorg die hij/zij nodig heeft, ongeacht persoonlijke situatie of woonplaats. Ook als u in Haren woont, kunt u ons op korte termijn al inschakelen. Zuster Jansen biedt verschillende vormen van particuliere thuiszorg in Haren. Wanneer u, door bijvoorbeeld ziekte of ouderdom, steeds meer behoefte heeft aan dagelijkse ondersteuning, kunnen we bijvoorbeeld 12-uurs zorg of 24-uurs zorg inzetten. Heeft u specifiekere vormen van zorg nodig, dan is dat geen probleem. Onze zorgteams zijn namelijk ook gespecialiseerd in zorg bij de ziekte van Alzheimer en ondersteuning in de laatste levensfase.

Diverse mogelijkheden particuliere thuiszorg

Thuis de zorg ontvangen die u nodig heeft, zodat u niet naar een verzorgingshuis of verpleeghuis hoeft te verhuizen. Dat is voor veel mensen de ideale situatie. Zuster Jansen wil graag helpen deze situatie realiteit te maken. Wij bieden daarom verschillende soorten particuliere thuiszorg in Haren, geheel afhankelijk van uw persoonlijke wensen en behoeften. Intensieve verzorging en verpleging is mogelijk, maar het is ook mogelijk dat er alleen iemand bij u komt om ‘s nachts over u te waken. Omdat het hier om particuliere thuiszorg gaat, houdt u zelf altijd de controle over welke zorg u krijgt en de hoeveelheid daarvan. Wilt u weten wat we in uw situatie zoal kunnen bieden? Bekijk dan de website of vraag het rechtstreeks aan ons.

Ontlast uw mantelzorger(s)

Zuster Jansen is er niet alleen voor u, maar ook voor uw naasten en eventuele mantelzorgers. Wanneer iemand ziek wordt of om andere redenen tijdelijk minder zelfstandig is, is er vaak wel een familielid dat een deel van de zorg op zich neemt. Het kan na verloop van tijd echter lastiger worden om de zorg te combineren met een baan, het gezin en andere factoren. Zuster Jansen neemt graag taken over van uw mantelzorger, zodat u geen familieleden hoeft te belasten met een zorgtaak. Particuliere thuiszorg in Haren is bovendien direct beschikbaar, omdat we niet werken met wachtlijsten.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Bepaal zelf welke zorg u ontvangt

Wilt u ons direct inschakelen, of bent u op zoek naar meer informatie over de mogelijkheden? Bel vrijblijvend met onze zorgcoördinator en we gaan graag met u in gesprek over wat we in uw situatie kunnen betekenen. Omdat het bij Zuster Jansen gaat om particuliere thuiszorg, houdt u altijd de controle over de zorg die u afneemt. Er is niemand die voor u beslist waar u recht op heeft en hoe lang u bepaalde ondersteuning mag ontvangen. U geeft altijd zelf aan wat u prettig vindt en op welke manier u gebruik wilt maken van particuliere thuiszorg in Haren, Glimmen of andere plaatsen in Groningen.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Martini Ziekenhuis Groningen
Van Swietenplein 1
9728 NT, Groningen
050-5245245
Huisartsenpraktijk Heikens
Mellenssteeg 41b
9753 HL, Haren
050-5345090
Diëtist Balanza
Hortuslaan 3a
9751 BE, Haren
06-31010872
Tandartsenpraktijk Werleman
Schoolpad 41
9751 RG, Haren
050-5345700
Groepspraktijk voor fysiotherapie
Middelhorsterweg 2
9751 TE, Haren
050-5349431

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Haren? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: