Particuliere thuiszorg Almere

Particuliere thuiszorg in Almere is beschikbaar wanneer dat voor u nodig is. Het maakt niet uit in welke wijk u woont, de zorgteams van Zuster Jansen kunnen overal langskomen om u van intensieve thuiszorg te voorzien. Bent u door ouderdom, een handicap of ziekte (tijdelijk) minder zelfstandig? Neem dan contact met ons op, om erachter te komen wat we voor u kunnen betekenen. Zuster Jansen is gespecialiseerd in het verlenen van intensieve 24-uurs zorg, die in allerlei situaties kan worden ingezet. Heeft u te maken gekregen met de laatste levensfase, maar wilt u niet in een hospice verblijven? Of zijn er andere omstandigheden die tot gevolg hebben dat u dag en nacht zorg nodig heeft? Laat ons gerust weten hoe we kunnen helpen. Onze ervaren zorgverleners kunnen al snel voor u klaarstaan, omdat we niet met wachtlijsten werken.

Passend zorgaanbod

Wanneer u iemand bij u thuis ontvangt voor thuiszorg, moet u zeker kunnen weten dat u altijd in goede handen bent en dat uw persoonlijke wensen en behoeften centraal staan. Bij Zuster Jansen kunt u uitgaan van niets minder dan dat. Wij bieden voor iedereen particuliere thuiszorg in Almere met een passend zorgaanbod, bijvoorbeeld in de vorm van 24-uurs zorg, nachtzorg of zorg bij de ziekte van Alzheimer. Daarbij werken we met kleine, vaste zorgteams zodat u een goede band opbouwt met de zorgverleners. Wilt u meer weten over deze zorg, die op zeer korte termijn al in te zetten is? Neem dan contact op via 020- 63 66 837 en onze zorgcoördinator zal u uitgebreid te woord staan over de mogelijkheden.

Geef aan waar u behoefte aan heeft

Particuliere thuiszorg in Almere, Emmeloord of Zeewolde, is zorg in de breedste zin van het woord. U wordt niet alleen zo goed mogelijk verzorgd en verpleegd wanneer onze verzorgers bij u aanwezig zijn, maar u kunt ook rekenen op emotionele en praktische begeleiding. Wanneer u kiest voor onze 24-uurs zorg, bieden de zorgverleners volledige ondersteuning. Zij onderhouden indien gewenst het contact met uw (huis)arts en apotheek, maar vormen ook een vast aanspreekpunt voor uw familieleden. Wilt u graag op bezoek bij een vriend of vriendin, samen de stad in gaan om te winkelen of een theatervoorstelling bekijken? Geef gerust aan wat uw wensen zijn, dan bepalen we samen hoe we uw dagelijkse routine gaan invullen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Kies voor warme, persoonlijke verzorging

Bij Zuster Jansen ontvangt u warme, persoonlijke zorg van mensen waar u al snel een band mee opbouwt. Dit borgen wij door te werken met kleine, vaste zorgteams die bestaan uit maximaal vijf zorgverleners. U hoeft dus niet steeds te wennen aan vreemde gezichten. Wilt u graag meer informatie over particuliere 24-uurs zorg of 12-uurs zorg in Almere? Neem dan gerust even contact op met onze zorgcoördinator. Deze vertelt u graag meer over het regelen van particuliere thuiszorg.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Flevoziekenhuis
Hospitaalweg 1
1315 RA, Almere
036 - 8688888
Thuiszorgwinkel Almere Stad
Randstad 21-22
1314 BM, Almere Stad
0800-2887766
Thuiszorgwinkel Almere Buiten
Poldermolenweg 113
1333 BA, Almere Buiten
0800-2887766
Apotheken Almere Haven
Markt 54
1354 AW, Almere
036-5471000
Huisartsenpraktijk Haven
Kerkstraat 90
1354 AC, Almere
036-5313024

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Almere? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.