Particuliere thuiszorg Emmeloord

Heeft u behoefte aan particuliere thuiszorg in Emmeloord? Zuster Jansen kan u voorzien in alle zorg die u nodig heeft, hoe uitgebreid uw zorgwens ook is. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het verlenen van intensieve 24-uurs zorg, waarbij er dag en nacht een professionele zorgverlener voor u klaarstaat. Deze vorm van zorg kan in zeer uiteenlopende omstandigheden uitkomst bieden. Heeft u bijvoorbeeld te maken gekregen met een (chronische) ziekte, een handicap of ouderdom? Dan kunt u langer thuis blijven wonen, door te kiezen voor particuliere thuiszorg in Emmeloord van Zuster Jansen. Onze zorg- en dienstverlening is overigens niet alleen beschikbaar in Emmeloord: ook in Almere of Lelystad kunt u direct een beroep op ons doen. Wij werken namelijk niet met wachtlijsten.

Kies voor zorg die bij u past

Particuliere thuiszorg in Emmeloord bestaat uit verschillende soorten professionele zorg. Naast de eerdergenoemde 24-uurs zorg bieden wij ook 12-uurs zorg, nachtzorg, terminale thuiszorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Welke hulp u van ons ook ontvangt, we zorgen er altijd voor dat onze ondersteuning volledig wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. U krijgt bij ons nooit te maken met wachtlijsten, waardoor we u als het nodig is al binnen enkele uren kunnen ondersteunen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Volledige ondersteuning, waarbij ook uw familie een rol speelt

Zuster Jansen staat niet alleen klaar voor u, maar in zekere zin ook voor uw familie. Onze professionele zorgverleners kunnen taken overnemen van eventuele mantelzorgers, waardoor zij weer meer balans en rust vinden in hun leven. Daarnaast vormen onze verzorgers een vast aanspreekpunt voor uw familieleden, die vast wel eens vragen hebben over uw situatie. Met particuliere thuiszorg in Emmeloord en omgeving kunt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen, op een manier die bij u past. Wilt u graag meer informatie over het aanvragen van onze particuliere zorg? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze zorgcoördinator.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Antonius Ziekenhuis Emmeloord
Urkerweg 4
8303 BX , Emmeloord
0527-620460
Service Apotheek Noordoostpolder
Koningin Julianastraat 41-A
8302 CD, Emmeloord
0527-612614
Dietheek Emmeloord
Urkerweg 1
8303 BX, Emmeloord
073-6122322
BAG Fysiotherapie Bakker
Scandinaviëlaan 31-D
8303 GN, Emmeloord
0527-615251
Voetencentrum Wender
Goudenregenstraat 12
8302 CR, Emmeloord
088-4547700

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Emmeloord? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: