Particuliere thuiszorg Flevoland

Het kan door allerlei omstandigheden zijn dat u een groeiende behoefte heeft aan zorg. Ouder worden brengt verschillende uitdagingen met zich mee, maar ook op jongere leeftijd kunt u te maken krijgen met ziekte of een handicap. Het is dan niet alleen voor u, maar ook voor uw familie en eventuele mantelzorger van belang dat u passende zorg ontvangt van hoge kwaliteit. Herkent u zich in bovenstaande situatie, dan kunt u kiezen voor particuliere thuiszorg in Flevoland door Zuster Jansen. De hulp en ondersteuning die wij bieden maken onderdeel uit van particuliere zorg. Dit houdt in dat u zelf kiest welke zorg u ontvangt en in welke hoeveelheid.

Geef uw mantelzorger rust

Is er een familielid dat tot nu toe de zorg voor u op zich neemt, of wellicht een partner? Door te kiezen voor professionele thuiszorg in Flevoland, kunt u deze persoon wat meer ruimte geven en komt u zelf niets tekort. De deskundige zorgverleners van Zuster Jansen hebben veel ervaring met uiteenlopende situaties en zorgvragen, waardoor ze uitstekend kunnen inschatten wat u nodig heeft. Naast verzorging en verpleging staan ze ook voor u klaar met gezelschap, een luisterend oor en hulp bij de dagelijkse activiteiten. Uw wensen en behoeften staan altijd centraal, welke vorm van zorg u ook inschakelt.

In heel Flevoland staat Zuster Jansen voor u klaar

De uitgebreide zorg- en dienstverlening van Zuster Jansen is beschikbaar in heel Flevoland. Of u nu in Lelystad, Almere, Zeewolde of een andere plaats woont: één telefoontje met onze zorgcoördinator kan er al voor zorgen dat u op korte termijn zorg ontvangt. Bij het realiseren van een zorgplan kijken we altijd zo goed mogelijk naar uw persoonlijke omstandigheden. Op basis daarvan wordt een zorgteam samengesteld, dat bestaat uit maximaal vijf zorgverleners. Het zijn dus altijd dezelfde mensen bij bij u thuis komen. Bent u op zoek naar 24-uurs zorg, thuiszorg bij Alzheimer of een andere vorm van intensieve particuliere zorg? Vraag gerust vrijblijvend om meer informatie.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Selecteer plaats

error: