Particuliere thuiszorg Zeewolde

Particuliere thuiszorg Zeewolde kunt u bij Zuster Jansen te allen tijde aanvragen, om welke reden dan ook. Misschien heeft u professionele zorg nodig vanwege een (chronische) ziekte of ouderdom, of is er ondersteuning gewenst bij herstel na een heupoperatie. Onze zorgverleners zijn er voor u, en bieden verzorging en verpleging die echt bij u past. Bij Zuster Jansen kunt u terecht voor een tijdelijke zorgoplossing, maar het is eveneens mogelijk om onze hulp in te schakelen voor onbepaalde tijd. Onze zorg- en dienstverlening wordt altijd volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Wilt u ook langer thuis blijven wonen? Lees dan meer over de zorg die wij verlenen.

Welke vorm van zorg past het beste bij u?

Particuliere thuiszorg in Zeewolde bestaat uit verschillende zorgvormen, zodat we altijd hulp kunnen bieden die helemaal bij uw situatie past. Zuster Jansen is onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, waarbij u letterlijk dag en nacht kunt rekenen op professionele verzorging en verpleging. Daarnaast gaan de verzorgers graag met u op stap, en houden ze contact met uw (huis)arts en apotheker. Bent u op zoek naar een zorgoplossing voor alleen ‘s nachts, of juist alleen overdag? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij realiseren graag voor u dat verblijf in een zorginstelling kan worden uitgesteld of zelfs voorkomen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Bouw een band op met de mensen die voor u zorgen

Bij Zuster Jansen krijgt u altijd te maken met een klein, vast zorgteam. Kiest u voor particuliere thuiszorg in Zeewolde, Lelystad of Almere, dan hoeft u niet steeds te wennen aan vreemde gezichten. U ontvangt maximaal vijf verschillende zorgverleners afwisselend bij u thuis, en u zult merken dat u al snel een band met ze opbouwt. Ook voor uw familie is het prettig dat er een vast aanspreekpunt is. Neem gerust vrijblijvend contact op met onze zorgcoördinator, om te ontdekken wat we voor u kunnen betekenen.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartsenpraktijk Terra Nova
Huisartsenpraktijk Terra Nova
3893 CD, Zeewolde
036-5223224
BENU apotheek Zeewolde
Kerkplein 4
3891 ED, Zeewolde
036-5221444
Altius Fysiotherapeutisch Test- en Trainingscentrum
Mast 28
3891 KG, Zeewolde
036-8489226
Diëtist Willy Angenent Voedingsadvies
Ruisvoorn 87
3892 HR, Zeewolde
036-5236805
Tandartspraktijk De Elementen
Telluur 8
3894 DT, Zeewolde
036-5226006

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Zeewolde? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: