Particuliere thuiszorg Alphen-Chaam

Het prettige aan de zorg van Zuster Jansen is dat u niet per se in een grote stad of gemeente hoeft te wonen om aanspraak te kunnen maken op onze hulp. U hoeft er ook niet langer op te wachten, als u bijvoorbeeld wat verder buitenaf woont. Wij zijn namelijk actief in heel Nederland, en hanteren geen wachtlijsten als het gaat om deze professionele zorg bij u thuis.

Particuliere thuiszorg in Alphen-Chaam van Zuster Jansen kan worden ingeschakeld als u een meer behoefte heeft aan zorg en ondersteuning, bijvoorbeeld door ziekte of een handicap. Met onze hulp kunt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Meer informatie over onze zorg vindt u op de website, maar u mag uiteraard ook altijd vrijblijvend bellen met 020-6366837.

Welke soorten zorg biedt Zuster Jansen?

Particuliere thuiszorg in Alphen-Chaam is niet slechts één soort zorg, maar een verzamelnaam voor verschillende mogelijkheden. Zo zijn wij onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, nachtzorg, 12-uurs zorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Ook in de laatste levensfase kunnen we voor u klaarstaan met passende zorg en begeleiding, zodat u niet in een hospice hoeft te verblijven. Welke zorgvorm u ook kiest, u wordt altijd gekoppeld aan een klein, vast zorgteam dat bestaat uit maximaal vijf zorgverleners. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat u de kans krijgt om een goede band op te bouwen met uw zorgverleners.

24-uurs zorg Alphen-Chaam

24-uurs zorg in Alphen-Chaam door Zuster Jansen is zorg waarbij het u aan niets ontbreekt. U kunt niet alleen aanspraak maken op professionele 24-uurs zorg, maar bijvoorbeeld ook op nachtzorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer of palliatieve zorg. Omdat Zuster Jansen niet met wachtlijsten werkt, kunt u deze zorg ook al op zeer korte termijn (en zelfs met spoed) ontvangen. Op de website vindt u een overzicht van onze zorg- en dienstverlening. Omdat het gaat om particuliere thuiszorg, bepaalt u uiteindelijk altijd zelf welke soort zorg u afneemt en de hoeveelheid daarvan. Hoe onze zorg ook ingevuld wordt, u bent altijd in goede handen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Langer thuis wonen met privé zorg in Noord-Brabant

Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg in Alphen-Chaam, Breda, Oosterhout of een andere plaats in Noord-Brabant? Bel dan gerust met onze zorgcoördinator om uw situatie voor te leggen. Bij particuliere zorg bepaalt u zelf met welke zorgaanbieder u in zee gaat, en beslist niemand voor u welke soort en hoeveelheid zorg u mag ontvangen. Laat ons dus gerust weten wat u nodig heeft: onze ervaren zorgverleners zijn er voor u en zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Tandartsenpraktijk Jansen
Withagen 42
4861 AR, Chaam
0161-491515
Huisartsenpraktijk Nugteren-Meijler
Beckershagen 9
4861 SE, Chaam
0161-491881
Psychologiepraktijk PsychZorg Fens, locatie Chaam
Kapelstraat 33
4861 SB, Chaam
06-12165909
Apotheek Zorgvlied
Ringbaan West 273
5037 PD, Tilburg
013-4672076
FysioTilburg
Barkstraat 29
5017 AT, Tilburg
013-5364944

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Alphen-Chaam? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: