Particuliere thuiszorg Alteveer

Er zijn verschillende situaties waarin particuliere thuiszorg in Alteveer kan worden ingezet. Wanneer u te maken hebt gekregen met ziekte of een handicap bijvoorbeeld, of wanneer u overbruggingszorg nodig heeft in afwachting van verblijf in het ziekenhuis. Een groot voordeel van particuliere thuiszorg door Zuster Jansen is dat u zelf de controle heeft over de soort en hoeveelheid ondersteuning die u ontvangt. Met onze hulp kunnen eventuele mantelzorgers ontlast worden en hoeft u niet naar een zorginstelling te verhuizen om de ondersteuning te ontvangen die u nodig heeft. Heeft u vragen over onze particuliere thuiszorg in Alteveer, of wilt u ons inschakelen? Bel dan met onze zorgcoördinator voor de volgende stap.

Brede zorg- en dienstverlening in heel Nederland

Kiest u voor particuliere thuiszorg in Alteveer, Westerveld of Meppel, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Zuster Jansen is onder andere gespecialiseerd in intensieve 24-uurs zorg, nachtzorg, terminale thuiszorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Welke zorgvorm u ook afneemt, deze wordt altijd volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen. Geef dus gerust bij ons aan wat u nodig heeft. Om ervoor te zorgen dat u zich prettig en vertrouwd voelt bij onze zorgverlening, werken we met kleine teams die bestaan uit maximaal vijf ervaren zorgverleners. Zo bouwt u al snel een band op met de mensen die dagelijks voor u klaarstaan.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Wij zetten de zorg in zoals u dat wenst

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in Alteveer die precies bij u past. Wilt u onze hulp combineren met de reguliere thuiszorg of mantelzorg die u momenteel al ontvangt? Dan is dat geen enkel probleem. We kunnen u tijdelijk ondersteunen, maar het is ook mogelijk om ons in te schakelen voor onbepaalde tijd. U komt voor onze particuliere zorg nooit op een wachtlijst te staan: als het nodig is, kan er binnen enkele uren al een professionele zorgverlener bij u aanwezig zijn. Wat kunnen we voor u betekenen? Neem gerust contact op.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Tandartspraktijk Quadratand
Turflaan 1a
7921 RW, Zuidwolde
0528-371632
Service Apotheek Zuidwolde
Oosterweg 26a
7921 GB, Zuidwolde
0528-373022
Fysiotherapie en Training Centrum Zuidwolde
Bernhardlaan 1
7921 CD, Zuidwolde
0528-371286
Tandartsenpraktijk Zuidwolde
Hoofdstraat 88a
7921 AN, Zuidwolde
0528-372555
Apotheek Tjan
Het Hoekje 43
7913 BB, Hollandscheveld
0528-342995

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Alteveer? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: