Particuliere thuiszorg Meppel

Heeft u behoefte aan zorg van de beste kwaliteit? Particuliere thuiszorg in Meppel van Zuster Jansen voldoet aan al uw zorgwensen. In heel Nederland bieden wij privé verzorging en verpleging op locatie. Ook bij u in Meppel of omgeving (denk aan de Wijk of Hoogeveen) staan we graag voor u klaar. Zuster Jansen is gespecialiseerd in diverse vormen van professionele thuiszorg, waaronder 24-uurs zorg, nachtzorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Het is mogelijk om ons in te schakelen voor tijdelijke ondersteuning, maar we kunnen ook verzorging bieden voor onbepaalde tijd. We horen graag van u wat u nodig heeft om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen.

Volledige ondersteuning in uw dagelijks leven

Zoals gezegd is 24-uurs zorg één van de specialisaties van Zuster Jansen. Kiest u voor deze zorgvorm, dan staat er dag en nacht een vast zorgteam voor u klaar. Onze teams bestaan uit maximaal vijf ervaren zorgverleners, omdat wij het belangrijk vinden dat u een goede band op kunt bouwen met uw verzorgers. Zij zullen u alle verpleging en verzorging bieden die u nodig heeft, waarbij ze uw persoonlijke wensen en behoeften volledig centraal stellen. Ze ondersteunen u ook bij activiteiten die u graag wilt ondernemen. Denk hierbij aan samen boodschappen doen, op visite gaan bij een vriend of vriendin, het theater bezoeken of ergens een kopje koffie drinken.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Zorg op maat, zonder wachtlijsten

De zorg- en dienstverlening van Zuster Jansen is direct beschikbaar. Wij werken namelijk niet met wachtlijsten, waardoor we snel kunnen schakelen en passende zorg kunnen realiseren. Als het nodig is, kan er binnen enkele uren een professionele verzorger bij u aanwezig zijn. Het grootste voordeel van particuliere thuiszorg in Meppel is dat u te allen tijde zelf de controle houdt over de soort en hoeveelheid zorg die u ontvangt. Wilt u meer informatie over het regelen van onze hulp? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze zorgcoördinator.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Diaconessenhuis
Hoogeveenseweg 38
7943 KA, Meppel
0522-233333
Rembrandt van Rijn
Rembrandtlaan 76
7944 GK, Meppel
0900-1120112
Mediq Apotheek de Commissaris
Commissaris de Vos van Steenwijklaan 10
7942 XK, Meppel
0522-251560
Mediq Apotheek Oosterboer
De Kampen 4a
7943 HE, Meppel
0522-257711
Fysio Toet
Prins Hendrikstraat 34
7941 EB, Meppel
06-44539842

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Meppel? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: