Particuliere thuiszorg Westerveld

Met particuliere thuiszorg Westerveld door Zuster Jansen bent u altijd in goede handen. U kunt altijd zelf bepalen welke soort en hoeveelheid zorg u wenst te ontvangen. Hierbij kiest u onder andere uit nachtzorg, 12-uurs zorg of 24-uurs zorg. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor specifieke zorgverlening in de palliatieve fase, of bij de ziekte van Alzheimer. Welke vorm van ondersteuning u ook kiest: wij stellen uw persoonlijke wensen en behoeften altijd centraal. Wanneer u bij ons aangeeft dat u wilt kiezen voor particuliere thuiszorg in Westerveld, kunnen we al snel een oplossing bieden. Zuster Jansen werkt namelijk niet met wachtlijsten, waardoor we ook in spoedgevallen direct kunnen schakelen.

24-uurs zorg

Particuliere thuiszorg in Westerveld door Zuster Jansen brengt diverse voordelen met zich mee. Omdat het particuliere thuiszorg betreft, houdt u uiteindelijk altijd zelf de controle over de soort en hoeveelheid zorg die u ontvangt. Daarnaast kunnen we de zorg altijd volledig afstemmen op uw persoonlijke situatie. Uiteraard doen we dat altijd in overleg met u. Zo kunt u 24-uurs zorg ontvangen, of nachtzorg, maar ook zorg bij de ziekte van Alzheimer of palliatieve zorg. Er zijn diverse mogelijkheden in uw situatie. Maar ook kennis met Zuster Jansen. Onze zorg kan op korte termijn al worden ingezet omdat er geen sprake is van wachtlijsten.

Kies voor volledige thuiszorg

Kiest u voor particuliere thuiszorg in Westerveld, dan kiest u voor volledige thuiszorg. Er is niemand die voor bepaalt welke soort en hoeveelheid zorg u moet ontvangen: u bent de enige die hier iets over te zeggen heeft. U kunt bij Zuster Jansen terecht als u een CIZ-indicatie heeft voor zorg vanuit de Wlz, maar ook zonder indicatie staan wij voor u klaar. Met indicatie is het echter wel zo dat u mogelijk in aanmerking komt voor een persoonsgebonden budget. Met dit pgb kunt u een deel van de beoogde zorg inkopen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

In heel Drenthe doet u direct een beroep op onze hulp

Zuster Jansen staat niet alleen voor u klaar in Westerveld: ook in Alteveer, Meppel, en Hoogeveen kunt u ons direct inschakelen. Wij zijn namelijk actief in heel Nederland, zodat we iedereen met een zorgvraag snel kunnen helpen. Wilt u ook langer thuis blijven wonen, ondanks een (chronische) ziekte, handicap of ouderdomskwalen? Neem dan gerust contact op met onze zorgcoördinator voor particuliere thuiszorg in Westerveld. Onze professionele zorgverleners nemen graag taken over van uw eventuele mantelzorger, zodat de situatie voor u en uw naasten wellicht wat minder zwaar is.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Tandartspraktijk Heimink
Brink 1
7991 CG, Dwingeloo
0521-592360
Fysiotherapie Dwingeloo
Entingheweg 18-B
7991 CC, Dwingeloo
0521-592190
Tandartspraktijk Diever
Kruisstraat 2
7981 AR, Diever
0521-592890
Voedingsadviesbureau Diadem
Veldkamp 77
7971 BX, Havelte
0523-616876
Apotheekhoudende huisartsen Dinkla en Biewenga
Raadhuislaan 4
7981 EM, Diever
0521-592575

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Westerveld? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.