Particuliere thuiszorg Drenthe

Overweegt u professionele zorg in te schakelen, dan is het belangrijk dat u een organisatie vindt die echt bij u past. Met zorgverleners die klaar kunnen staan wanneer ú dat wenst. Zuster Jansen biedt een uitgebreide zorg- en dienstverlening, die in heel Nederland kan worden ingezet. Er is dus altijd een vorm van zorg die in uw situatie kan worden ingezet. Uw persoonlijke wensen en behoeften staan altijd centraal voor onze zorgverleners. Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg in Drenthe, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen? Lees dan verder over de mogelijkheden.

Overal in Drenthe kunnen we helpen

Om een beroep te kunnen doen op particuliere thuiszorg Drenthe, hoeft u niet in een bepaalde plaats te wonen. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige verzorging en verpleging in Assen, Emmen, Hoogeveen en in alle andere steden en plaatsen in Drenthe. Onze hulp kan het verschil betekenen tussen thuis wonen en in een zorginstelling verblijven, maar we kunnen ook voorkomen dat uw mantelzorger overbelast raakt. Als het nodig is, kunnen wij de gehele zorgtaak op ons nemen zodat uw familieleden zich alleen nog maar hoeven te concentreren op uw gezelschap wanneer ze bij u zijn. Het is ook mogelijk om onze ondersteuning te combineren met mantelzorg of reguliere thuiszorg. Dit doet u door te kiezen voor 12-uurs zorg of nachtzorg.

Particuliere zorg geeft keuzevrijheid

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg. Dit is zorg waar u zelf continu zeggenschap over heeft. Bij particuliere zorg bepaalt u zelf met welke zorgaanbieder u in zee gaat, en welke soort/hoeveelheid hulp u vervolgens ontvangt. Met een pgb (persoonsgebonden budget) kunt u een deel van de kosten opvangen, hierover leest u meer op onze website. Heeft u te maken gekregen met ouderdomskwalen, een handicap of een ziekte zoals de ziekte van Alzheimer? Neem dan contact op met onze zorgcoördinator voor passend advies over de zorg die voor u beschikbaar is.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Neem direct contact op voor advies

 

Selecteer plaats