Particuliere thuiszorg Amersfoort

Wanneer u te maken heeft gekregen met ziekte, ouderdom of een handicap, is het belangrijk dat u op zoek gaat naar zorg die bij u past. Wij kunnen het ons voorstellen dat u zo lang mogelijk in uw eigen omgeving wilt verblijven. Het is dan nodig dat u professionele zorg ontvangt, van ervaren zorgverleners die goed bij u passen. Onder andere daarom werkt Zuster Jansen met kleine, vaste zorgteams die bestaat uit maximaal vijf zorgverleners. Particuliere thuiszorg Amersfoort is warme, persoonlijke zorg die zo lang duurt als u dat wenst. Heeft u behoefte aan tijdelijke ondersteuning, of gaat het om hulp die misschien wel permanent moet worden ingezet? In alle gevallen kunt u terecht bij Zuster Jansen.

Wanneer u door omstandigheden niet langer thuis zelfstandig kunt functioneren, heeft u verschillende opties. Er kan een mantelzorger voor u gaan zorgen, meestal een partner of familielid, maar u kunt bijvoorbeeld ook in een zorginstelling gaan wonen. Voor veel mensen is dit echter geen ideale optie, zij willen graag thuis blijven wonen en daar de zorg ontvangen die nodig is. Met de hulp van Zuster Jansen kan dat. Wij bieden professionele particuliere thuiszorg in Amersfoort en omgeving. U kunt 24 uur per dag verzorgd worden als dat nodig is, maar er zijn ook andere zorgvormen mogelijk.

Altijd een passend antwoord op uw zorgvraag

Particuliere thuiszorg in Amersfoort bestaat uit verschillende zorgvormen. Welke zorg u ook kiest, u kunt er altijd op rekenen dat de hulp volledig wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Zuster Jansen is onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, nachtzorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en terminale thuiszorg. Wanneer onze zorgverleners bij aanwezig zijn, ondersteunen ze ook uw naasten bij het omgaan met de situatie. Het kan voor hen tenslotte ook lastig zijn om te zien dat u kampt met ziekte of lichamelijke beperkingen. Bij Zuster Jansen ontvangt u niet alleen verzorging en verpleging, onze verzorgers bieden ook gezelschap, begeleiding en een luisterend oor.

24-uurs zorg Amersfoort

Laten we eerlijk zijn: voor veel vormen van zorg bestaan wachtlijsten. Zo kan het misschien weken of zelfs maanden duren voor u in een verpleeg- of verzorgingshuis terechtkunt. Heeft u in de tussentijd zorg nodig, of zoekt u een oplossing die verblijf in een zorginstelling juist volledig kan vervangen? Overweeg dan 24-uurs zorg in Amersfoort door Zuster Jansen. Wij bieden dag en nacht zorg die tijdelijk, maar ook permanent kan worden ingezet. We werken daarbij met kleine teams, zodat u steeds dezelfde mensen bij u thuis ontvangt en uw verzorgers écht leert kennen. 24-uurs zorg wordt in diverse situaties ingezet, bijvoorbeeld wanneer sprake is van dementie of herstel na een ingrijpende operatie. Wat kunnen we voor u betekenen? Wanneer u graag wat meer informatie ontvangt of wanneer u direct hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met Zuster Jansen. Dit doet u door te bellen naar 020-6366837.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Zorg op maat in heel Utrecht

Niet alleen in Amersfoort, maar ook in andere Utrechtse plaatsen is de zorg- en dienstverlening van Zuster Jansen voor u beschikbaar. Woont u bijvoorbeeld in Leusden, Soest of Zeist? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Onze zorgcoördinator kan u alles vertellen over het regelen van onze particuliere thuiszorg, en wat daar zoal bij komt kijken. Wilt u de controle blijven houden over de zorg die u ontvangt? Kies dan voor particuliere thuiszorg in Amersfoort van Zuster Jansen. U mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie over de mogelijkheden in uw situatie.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Meander Medisch Centrum
Postbus 1502
3800 BM, Amersfoort
033 8505050
Uwthuiszorgwinkel.nl
Vanadiumweg 15
3812 PX, Amersfoort
033 4619191
Apotheek Keyser
Snouckaertlaan 1
3811 MA, Amersfoort
033 4632824
Huisartsenpraktijk Nieuwland
Zeldertsedreef 7
3824 EJ, Amersfoort
033 4570606
Fysio Sport & Training 'De Isselt'
Amsterdamseweg 43
3812 RP, Amersfoort
033 4635600

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Amersfoort? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: