Particuliere thuiszorg Leusden

Zuster Jansen is een particuliere thuiszorgorganisatie met een veelzijdig zorgaanbod, waar u bovendien al snel een beroep op kunt doen. Dat is omdat we niet met wachtlijsten werken. We bieden zorg die perfect wordt afgestemd op uw situatie. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u 24 uur per dag hulp nodig heeft, omdat u herstellende bent van een operatie of omdat u door lichamelijke beperkingen niet goed zelfstandig kunt functioneren. Misschien heeft u juist alleen ‘s nachts ondersteuning nodig, omdat u overdag al mantelzorg ontvangt en u de mantelzorger ‘s avonds graag naar huis laat gaan. Kortom: er is veel mogelijk als het gaat om particuliere thuiszorg in Leusden, en we gaan graag met u in gesprek over uw specifieke omstandigheden.

24-uurs zorg Leusden

Zuster Jansen biedt ook 24-uurs zorg in Leusden, die volledig wordt afgestemd op uw situatie. Denk aan zorg bij de ziekte van Alzheimer of wanneer u te maken heeft met een ernstige ziekte of handicap. Ook wanneer u herstellende bent van een operatie en thuis niet alleen kunt zijn omdat u tijdelijk niet alles zelf kunt. Ook specifiekere zorgvormen, zoals zorg bij Parkinson, behoren tot de specialisaties van Zuster Jansen. Wanneer u ons inschakelt voor professionele zorg bij u thuis, hoeft u niet lang te wachten. Wij werken namelijk niet met wachtlijsten, en kunnen de beloofde zorg al snel inzetten.

Altijd bekende gezichten bij u thuis

Bij Zuster Jansen zien we hoe belangrijk het is dat u een band opbouwt met de mensen die voor u komen zorgen. Daarom werken we met kleine teams, die bestaan uit maximaal vijf zorgverleners. De samenstelling van deze teams is overigens vast: wij willen niet dat u steeds kennis moet maken met nieuwe verzorgers, die na enkele keren weer uit beeld zijn. Onze ervaren zorgverleners bieden niet alleen verzorging en verpleging op hoog niveau, maar staan ook voor u klaar met emotionele en praktische begeleiding, gezelschap en een luisterend oor. Voor warme, persoonlijke zorg doet u dus een beroep op Zuster Jansen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Geen wachtlijsten voor onze zorg

In de zorg kan er soms sprake zijn van lange wachtlijsten. Als u wacht op verblijf in een zorginstelling, kan dat soms maanden duren. Gelukkig is er geen wachtperiode als u gebruik wil maken van particuliere thuiszorg in Leusden van Zuster Jansen. Ook als u niet in Leusden woont, maar bijvoorbeeld in Renswoude of Amersfoort, kan er binnen enkele uren een team voor u klaarstaan. Zo kunt u langer thuis blijven wonen, terwijl u alle zorg ontvangt die u nodig heeft. Wilt u meer weten over onze zorg- en dienstverlening? Wilt u meer weten? Stel uw vragen onder andere via 020- 63 66 837. Bekijk dan de website of leg uw situatie voor aan onze zorgcoördinator.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Meander Medisch Centrum, locatie Amersfoort Elisabeth
Ringweg Randenbroek 110
3816 CP, Amersfoort
033-8505050
Psycho Praktijk Leusden
Groepsekom 22
3831 RH, Leusden
033-4950974
Apotheek de Tolgaarde
De Biezenkamp 150
3831 JA, Leusden
033-4942303
Huisartsenpraktijk "Korte Geer"
Korte Geer 8
3833 VV, Leusden
033-4948111
Diëtheek Leusden
Hamersveldseweg 2a
3833 GP, Leusden
06-49385173

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Leusden? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.