Particuliere thuiszorg Soest

Woont u in Soest, dan kunt u direct een beroep doen op de professionele zorgteams van Zuster Jansen. Particuliere thuiszorg in Soest kan om allerlei redenen nodig zijn. U kunt bijvoorbeeld herstellende zijn van een ingrijpende operatie, of het zelfstandig functioneren kan bemoeilijkt worden door een handicap of ziekte. U kunt familieleden of vrienden vragen om voor u te zorgen, of u kunt verhuizen naar een zorginstelling, maar weet u dat er ook een andere optie is?

Wij bieden verschillende vormen van particuliere thuiszorg in Soest. Zuster Jansen is gespecialiseerd in onder andere 24-uurs zorg, terminale thuiszorg, nachtzorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Particuliere thuiszorg is zorg die u zelf bekostigt, maar daar krijgt u veel keuzevrijheid voor terug. U bepaalt zelf met welke zorgaanbieder u in zee gaat, maar u geeft ook zelf aan welke soort en hoeveelheid zorg u wenst te ontvangen. Welke zorgvorm u bij Zuster Jansen ook kiest, uw persoonlijke behoeften staan altijd centraal.

De particuliere thuiszorg die geboden wordt door Zuster Jansen, garandeert u dat u alle verzorging en verpleging gewoon bij u thuis ontvangt. Omdat we niet met wachtlijsten werken, krijgt u al op zeer korte termijn (of zelfs met spoed) de zorg die u nodig heeft.

Leer uw vaste zorgverleners goed kennen

Alle zorgverleners die bij Zuster Jansen werken, kennen we persoonlijk. Waar ze ook actief zijn in Nederland. Dit is voor ons heel belangrijk, omdat we op die manier een team voor u kunnen samenstellen dat goed bij uw zorgbehoefte past. U krijgt altijd te maken met een vast zorgteam van maximaal vijf zorgverleners. U hoeft dus niet steeds kennis te maken met nieuwe verzorgers, die wellicht na enkele keren alweer worden vervangen. Wij willen dit koste wat kost voorkomen, zodat u echt een band kunt opbouwen met de mensen die dagelijks bij u thuis zijn om u te verzorgen.

Passende zorg binnen enkele uren

Particuliere thuiszorg in Soest kan binnen enkele uren al worden ingezet: Zuster Jansen werkt namelijk niet met wachtlijsten, waardoor we ook in spoedgevallen snel kunnen schakelen. Heeft u zelf met spoed hulp nodig, zodat u niet naar een zorginstelling hoeft te verhuizen of een familielid hoeft te belasten met een zorgtaak? Neem dan contact op met onze zorgcoördinator. Deze kan u meteen laten weten wanneer we kunnen starten met zorg op maat in Soest. Woont u niet in Soest, maar in Amersfoort, Bilthoven of een andere plaats in Utrecht? Ook dan zijn we direct in staat om te helpen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

24-uurs zorg Soest

Voor veel mensen is het een persoonlijke wens om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Ook, en soms juist, wanneer ze te maken krijgen met ziekte, een handicap of ouderdomskwalen. 24-uurs zorg in Soest door Zuster Jansen is hulp die tijdelijk of permanent kan worden ingezet om dit mogelijk te maken. Wij staan klaar voor mensen die enkele weken moeten herstellen van een ingrijpende operatie, maar bijvoorbeeld ook voor mensen die lijden aan de ziekte van Alzheimer en die alleen thuis kunnen blijven wonen als ze daar de juiste zorg ontvangen. Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg: dit houdt in dat u zelf de controle houdt over de soort en hoeveelheid zorg die u ontvangt.

U kunt bij ons terecht wanneer u een indicatie heeft vanuit de Wet langdurige zorg (PGB), maar ook zonder indicatie kunt u gebruikmaken van onze zorg- en dienstverlening. Meer informatie vindt u natuurlijk op onze website, maar voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek mag u altijd contact opnemen. Bel naar 020-6366837.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Medisch Centrum Overhees
Klarinet 37
3766 GH, Soest
035 5880530
Lijf & Visie
Nijverheidsweg 8-06
3762 ER, Soest
035 6030504
Podotherapie Eemland
Nieuweweg 66a
3765 GE, Soest
035 6018289
Thuiszorgwinkel joy2care
Margrietlaan 13
3761 AD, Soest
035 6030549

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Soest? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.