Particuliere thuiszorg Noord-Holland

In het Noord-Westen van Nederland vindt u verschillende particuliere thuiszorgorganisaties. Iedere organisatie heeft weer een eigen specialisme, maar u kunt wel te maken krijgen met grote verschillen in kwaliteit. Zuster Jansen verleent particuliere thuiszorg in Noord-Holland op kwalitatief hoog niveau en op alle denkbare gebieden. Met ons ruime zorgaanbod kunnen wij voldoen aan bijna iedere zorgvraag. Kwalitatieve zorg op maat, dat is particuliere thuiszorg van Zuster Jansen. Bovendien krijgt u bij ons niet te maken met een wachtlijst, maar kunt u op zeer korte termijn al geholpen worden.

24-uurs zorg in Noord-Holland

Zuster Jansen is onder andere gespecialiseerd in het bieden van 24-uurs zorg in Noord-Holland. Deze vorm van zorg is compleet en biedt een perfecte aanvulling op het verbeteren van uw leefsituatie. Dag en nacht ontvangt u van onze professionele zorgverleners de beste privé verzorging en verpleging. Daarnaast vindt u bij ons ook steun in de vorm van gezelschap, en een luisterend oor. Bij het vormgeven van de ondersteuning kijken we graag naar de mogelijkheden in plaats van de beperkingen. In de meeste gevallen kunnen de zorgverleners allerlei activiteiten met u ondernemen. Samen een activiteit ondernemen, een wandeling maken, koken: er is veel mogelijk als het gaat om plezier en ontspanning.

Waar u ook woont, wij staan voor u klaar

Voor de beste particuliere thuiszorg in Noord-Holland hoeft u niet per se in grote steden als Amsterdam of Haarlem te wonen. Zuster Jansen biedt ook hulp en ondersteuning in kleinere plaatsen, zoals Bennebroek of Overveen. Voor meer informatie over zorg in de verschillende Noord-Hollandse plaatsen, kunt u een kijkje nemen in ons werkgebied. Zuster Jansen kan met spoed al voor u klaarstaan als u hulp nodig heeft. Naast 24-uurs zorg zijn wij ook in te schakelen voor nachtzorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer, terminale zorg en 12-uurs zorg. Wilt u meer weten over onze zorg- en dienstverlening? Bekijk de website of neem rechtstreeks contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Neem direct contact op voor advies

 

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Ziekenhuis Medisch Centrum Alkmaar
Wilhelminalaan 12
1815 JD, Alkmaar
072-5484444
Ziekenhuis Amstelland
Laan van de Helende Meesters 8
1186 AM, Amstelveen
020-3474747
Ziekenhuis Antoni van Leeuwenhoek
Plesmanlaan 121
1066 CX, Amsterdam
020-5129111
Gemini Ziekenhuis
Huisduinerweg 3
1780 AT, Den Helder
0223-696969
Kennemer Gasthuis Locatie Deo
Velserstraat 19
2000 AK, Haarlem
023-5453545

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Noord-Holland? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: