Particuliere thuiszorg Noord-Holland

Zoekt u particuliere thuiszorg in Noord-Holland? Dan kunt u kiezen uit verschillende organisaties. Maar hoe weet u of u kwaliteitszorg krijgt?

Hieronder bewijzen wij de kwaliteit van ónze particuliere thuiszorg. Ons aanbod is breed; wij bieden zorg op maat voor alle ouderen die zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen. Oók bij dementie, 1 van onze specialismen.

Onze zorg komt in verschillende vormen: 24-, 12- of 5-uurszorg. Net wat u nodig heeft. Bovendien krijgt u bij ons niet te maken met een wachtlijst. Wij kunnen vrijwel direct voor u aan de slag.

Ook in Noord-Holland is Zuster Jansen direct inzetbaar voor 24 uurs zorg, thuiszorg bij dementie en ouderenzorg.

Waar wilt u particuliere thuiszorg in Noord-Holland?

Waar u ook woont, wij staan voor u klaar. Natuurlijk in de grotere steden en plaatsen zoals: Amsterdam, Alkmaar, Heemskerk, Beverwijk, Aalsmeer, Gooi en Vechtstreek, Hoorn, Waterland, Hilversum, Bussum of Haarlem. Maar we bieden ook hulp en ondersteuning in kleinere plaatsen, zoals Bennebroek of Overveen.

Welke thuiszorg zoekt u in Noord-Holland?

Naast 24-uurs zorg zijn wij ook in te schakelen voor nachtzorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer, terminale zorg en 12-uurs zorg.

Wilt u meer weten over onze zorg- en dienstverlening? Hieronder vertellen we alvast meer over enkele van onze meestgevraagde hulpvormen in Noord-Holland. Maar u kunt ook direct contact met ons opnemen.

Particuliere 24-uurszorg in Noord-Holland

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg in Noord-Holland. Deze vorm van zorg is compleet en biedt een perfecte aanvulling op het verbeteren van uw leefsituatie. Vaak ingezet bij (vergevorderde) dementie.

Dag en nacht ontvangt u van onze professionele zorgverleners de beste privéverzorging en -verpleging. Daarnaast vindt u bij ons ook steun in de vorm van gezelschap en een luisterend oor.

Bij het vormgeven van de ondersteuning kijken we graag naar de mogelijkheden in plaats van de beperkingen. In de meeste gevallen kunnen de zorgverleners allerlei activiteiten met u ondernemen. Bijvoorbeeld een wandeling maken of koken. Er is veel mogelijk als het gaat om plezier en ontspanning.

Zo bieden we mantelzorgers ook weer ruimte voor zichzelf. En dat kan een hele opluchting zijn.

Meer over onze 24-uurszorg >

Particuliere nachtzorg in Noord-Holland

Nachtzorg is voor veel van onze cliënten een enorme geruststelling: het idee dat er in de nacht iemand voor u is. Om u te helpen naar het toilet te gaan. Of die u kalmeert wanneer u onrustig wakker wordt.

Op deze manier krijgt uw partner – of een andere mantelzorger die ‘s nachts bij u blijft – ook de gelegenheid om te rusten. Overbelasting bij mantelzorgers is in heel Nederland een groot probleem. Ook daarin kan nachtzorg het verschil maken.

Meer over onze nachtzorg >

Particuliere 12-uurszorg in Noord-Holland

Heeft u overdag veel hulp nodig? Wordt dat nu vooral gedaan door mantelzorgers, of hulpverleners die beperkt de tijd voor u hebben? Dan is onze 12-uurszorg dé oplossing.

Welke zorg u precies nodig hebt, bespreken we vooraf. Dat kan lichtere of zwaardere zorg zijn, of een combinatie van beide. Denk bijvoorbeeld aan gezelschap houden in combinatie met verpleging.

Gun uzelf de aandacht van een professionele thuiszorgmedewerker, die alle tijd voor u heeft. En gun uw mantelzorgers meer rust en ruimte voor zichzelf.

Meer over onze 12-uurszorg >

Persoonlijk, vrijblijvend advies

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze particuliere thuiszorg in Noord-Holland. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Neem direct contact op voor advies
  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Ziekenhuis Medisch Centrum Alkmaar
Wilhelminalaan 12
1815 JD, Alkmaar
072-5484444
Ziekenhuis Amstelland
Laan van de Helende Meesters 8
1186 AM, Amstelveen
020-3474747
Ziekenhuis Antoni van Leeuwenhoek
Plesmanlaan 121
1066 CX, Amsterdam
020-5129111
Gemini Ziekenhuis
Huisduinerweg 3
1780 AT, Den Helder
0223-696969
Kennemer Gasthuis Locatie Deo
Velserstraat 19
2000 AK, Haarlem
023-5453545

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Noord-Holland? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.