Particuliere thuiszorg Assen

Particuliere thuiszorg in Assen is zorg op maat, die volledig wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. De ervaren zorgverleners van Zuster Jansen zijn uiterst toegewijd en betrouwbaar, en hebben bovendien veel ervaring met zeer uiteenlopende zorgvragen. Zuster Jansen is gespecialiseerd in verschillende zorgvormen, waaronder 24-uurs zorg, terminale thuiszorg en 12-uurs zorg. U kunt ons inschakelen wanneer u door omstandigheden (tijdelijk) minder zelfstandig bent. Met onze hulp kunt u verblijf in een zorginstelling dan uitstellen of zelfs geheel voorkomen. Wij helpen u niet alleen in Assen, maar bijvoorbeeld ook in Emmen, Hoogeveen, Tynaarlo en andere plaatsen in Drenthe. Zuster Jansen is namelijk in heel Nederland actief, omdat we iedereen van passende zorg willen voorzien.

Warmte, respect en aandacht staan centraal

De zorg- en dienstverlening van Zuster Jansen wordt gekenmerkt door warmte, respect en aandacht voor uw persoonlijke omstandigheden. We werken met kleine, vaste zorgteams die bestaan uit maximaal vijf toegewijde verzorgers. Zo bouwt u al snel een band met ze op, en hoeft u niet continu te wennen aan vreemde gezichten. Omdat het bij Zuster Jansen gaat om particuliere thuiszorg in Assen, houdt u altijd zelf de controle over de soort en hoeveelheid zorg die u ontvangt. Er is dus niemand die voor u bepaalt wat u nodig heeft, en hoe lang u gebruik mag maken van deze ondersteuning.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Geen wachtlijsten voor de hulp die u nodig heeft

Bij Zuster Jansen kunt u direct aanspraak maken op zorg die bij u past. Dat komt omdat wij geen wachtlijsten hanteren: als het nodig is, kan er binnen enkele uren een professionele verzorger bij u aanwezig zijn. Heeft u meteen zorg nodig, omdat u anders naar een zorginstelling moet verhuizen of een familielid moet belasten met een zware zorgtaak? Laat ons dan gerust weten wat u nodig heeft, zodat we voor u kunnen realiseren dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Wilhelmina Ziekenhuis Assen
Europaweg-Zuid 1
9401 RK, Assen
0592-325555
Thuiszorgwinkel Assen
Kloekhorststraat 27
9401 BB, Assen
0800-2887766
Singel Apotheek Assen
Molenstraat 273
9402 JR, Assen
0592-343883
Kring-apotheek Karsten
Kerkstraat 14
9401 GW, Assen
0592-310700
Gezondheidscentrum Assen-Noord
Molenstraat 262
9402 JW, Assen
0592-376666

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Assen? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.