Particuliere thuiszorg Emmen

Bij thuiszorg is het belangrijk dat er mensen om u heen zijn waar u(indien nodig) dag en nacht op kunt rekenen. Deze zorgverleners moeten betrouwbaar en flexibel zijn, maar vooral ook affiniteit hebben met uw situatie. De ervaren verzorgers van Zuster Jansen hebben ervaring met zeer uiteenlopende zorgvragen, waardoor ze als geen ander begrijpen wat u nodig heeft. Bent u door omstandigheden op zoek naar particuliere thuiszorg in Emmen? Dan helpt Zuster Jansen u graag.

Zorgaanbod

Wanneer u u zich in een situatie bevindt waarin u misschien naar een zorginstelling moet, dan is het fijn als er ook andere oplossingen zijn. De particuliere thuiszorg in Emmen door Zuster Jansen is daar een goed voorbeeld van. Wij bieden volledige verzorging en verpleging, gewoon bij u thuis. Dit kan tijdelijk zijn, maar ook voor langere periode zijn wij in te schakelen. We werken daarbij met kleine, vaste zorgteams zodat u echt een band opbouwt met de mensen die voor u komen zorgen. Zuster Jansen is onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en terminale thuiszorg. Voor meer informatie over ons volledige zorgaanbod kijkt u op onze website.

Wij werken altijd met kleine, vaste zorgteams. Dit komt ten goede aan de communicatie en de hechte vertrouwensband tussen zorgvrager en zorgverlener. Ook uw familieleden hebben op deze manier steeds een vast aanspreekpunt. Lees gerust verder over de mogelijkheden in Emmen.

Geef gerust aan welke ondersteuning bij u past

Particuliere thuiszorg in Emmen bestaat uit verschillende soorten professionele verzorging. U kunt daarbij rekenen op ondersteuning in de breedste zin van het woord. Zuster Jansen is onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, nachtzorg, 12-uurs zorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Bij de invulling van particuliere thuiszorg kijken we vooral naar uw persoonlijke wensen en behoeften. Wat zou u graag willen ondernemen? Waar hecht u waarde aan, hoe wilt u graag dat de dagelijkse routine eruitziet en wat zijn uw voorkeuren op het gebied van privacy? Laat het ons gerust weten, zodat wij de zorg voor u volledig op uw situatie kunnen afstemmen.

24-uurs zorg Emmen

Het kan zijn dat u door omstandigheden op zoek moet naar particuliere thuiszorg, die het liefst dag en nacht kan worden ingezet. U kunt deze zorg inschakelen wanneer u bijvoorbeeld door ziekte of een handicap niet langer meer zelfstandig thuis kunt functioneren, en wanneer u niet naar een zorginstelling wil verhuizen voor passende hulp. Zuster Jansen biedt 24-uurs zorg in Emmen, die precies wordt verleend zoals dat bij u past. Onze zorgverleners stellen uw persoonlijke wensen en behoeften altijd centraal. Omdat we in kleine teams werken, ontvangt u steeds dezelfde mensen bij u thuis en bouwt u echt een band met ze op. Ook uw familie leert uw verzorgers al snel kennen. 24-uurs zorg in Emmen door Zuster Jansen is zorg in de breedste zin van het woord. Naast de nodige verpleging gaan we ook graag met u op stap waar dit mogelijk is, en ontvangt u emotionele en praktische ondersteuning. Wat kunnen we voor u betekenen? Laat het ons weten via 020-6366837.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Geen zware zorgtaak (meer) voor uw familie

Bij Zuster Jansen begrijpen we dat u het liefst zo lang mogelijk thuis wilt blijven wonen, ook als u te maken krijgt met (chronische) ziekte of lichamelijke beperkingen. Wanneer onze ervaren zorgverleners bij u thuis komen, kunnen ze taken overnemen van eventuele mantelzorgers. Zo hoeft u niet naar een zorginstelling te verhuizen, en verblijft u in uw vertrouwde omgeving zonder dat u familie hoeft te belasten met een zorgtaak. Wilt u meer weten over onze uitgebreide zorg- en dienstverlening in Emmen, de Wijk of Hoogeveen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze zorgcoördinator.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Scheper Ziekenhuis
Boermarkeweg 60
7824 AA, Emmen
0591-691911
Huisartsenpraktijk Weerdingerstraat
Weerdingerstraat 233a
7811 CG, Emmen
0591-644313
Huisartsenpraktijk Dennenlaan
Dennenlaan 56
7822 EL, Emmen
0591-611358
Service Apotheek Emmerhout
Houtweg 340
7823 PT, Emmen
0591-623233
Fysiotherapie de Rietlanden
Kraaienveld 75
7827 JR, Emmen
0591-631048

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Emmen? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.