Particuliere thuiszorg Tynaarlo

Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg in Tynaarlo? Zuster Jansen biedt diverse zorgoplossingen, zodat we iedereen met een zorgbehoefte kunnen helpen. Is het nodig dat u verzorgd en verpleegd wordt, maar wilt u hiervoor liever niet naar een zorginstelling verhuizen? Particuliere thuiszorg Tynaarlo door Zuster Jansen kan dan een mogelijkheid zijn. Onze ervaren en betrokken zorgverleners komen bij u thuis voor u zorgen, ook op zeer korte termijn als dat nodig is. Wij werken namelijk niet met wachtlijsten, waardoor we al binnen enkele uren een oplossing kunnen bieden in uw woonplaats. Bekijk gerust onze website, voor het complete zorgaanbod.

Bepaal zelf wat u nodig heeft

Niet alleen in Tynaarlo kunt u direct een beroep op ons doen: ook in Westerveld, Alteveer en andere Drentse plaatsen helpen we u met zorg op maat. Particuliere zorg is hulp die u zelf kiest, regelt en betaalt. Bij Zuster Jansen kiest u uit verschillende zorgvormen, zodat u altijd verzekerd bent van ondersteuning die écht bij u past. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, waarbij u dag en nacht kunt rekenen op een professionele zorgverlener. U ontvangt niet alleen de verzorging en verpleging die u nodig heeft, maar u krijgt ook praktische en emotionele begeleiding. Onze verzorgers gaan daarnaast graag met u op stad, voor bijvoorbeeld een bezoek aan het theater of de dagelijkse boodschappenronde. Geef gerust bij ons aan wat u graag zou willen. Naast 24-uurs zorg kunt u bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor 12-uurs zorg, terminale thuiszorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Hoe vraagt u onze zorg aan?

Bent u geïnteresseerd in particuliere thuiszorg in Tynaarlo, neem dan even contact op met onze zorgcoördinator. We plannen dan met u een intakegesprek, waarin we uw persoonlijke wensen en behoeften uitgebreid bespreken. Aan de hand van uw zorgvraag wordt een klein, vast team samengesteld, dat bestaat uit maximaal vijf ervaren zorgverleners. Zo bouwt u direct een band op met de toegewijde mensen die dagelijks voor u klaarstaan.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartsenpraktijk De Marke
Markestraat 3
9481 BH, Vries
0592-541324
Diëtistenpraktijk
Nieuwe Rijksweg 11
9481 AN, Vries
088-4253600
Podologiepraktijk Roelofs
AdresTransportweg 9
9482 WN, Tynaarlo
0592-580588
FysioVries
Oosterkampen 1-B
9481 AK, Vries
0592-541417
Service Apotheek Vries
Veltenburgerdijk 2
9481 AH, Vries
0592-541674

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Tynaarlo? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.