Particuliere thuiszorg Bilthoven

Wanneer u te maken krijgt met ouderdom, ziekte of een handicap, kan het zijn dat u een groeiende behoefte krijgt aan thuiszorg. Zeker wanneer u het liefst niet naar een zorginstelling wil verhuizen, is het verstandig om professionele zorg bij u thuis te overwegen. Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg in Bilthoven? Bijvoorbeeld 5-uurs zorg? Dan hoeft u niet verder te zoeken dan deze website. Zuster Jansen biedt verschillende vormen van (intensieve) thuiszorg in dit Utrechtse dorp. Denk hierbij aan 24-uurs zorg, nachtzorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer. U krijgt hierbij niet te maken met een wachtlijst: Zuster Jansen kan er direct voor u zijn.

Bij Zuster Jansen vindt u particuliere thuiszorg in Bilthoven op hoog niveau. Dat betekent dat onze professionele, betrokken zorgverleners dag en nacht voor u klaar kunnen staan, en in iedere situatie weten in te schatten wat u nodig heeft. We kunnen tijdelijk voor u komen zorgen, maar het is ook mogelijk om ons voor een langere periode in te schakelen. Omdat er bij Zuster Jansen geen sprake is van wachtlijsten, kunt u nagenoeg direct al de benodigde zorg ontvangen.

Volledige ondersteuning in uw eigen omgeving

Particuliere thuiszorg in Bilthoven is zorg in de breedste zin van het woord. Onze ervaren verzorger staan niet alleen voor u klaar met verzorging en verpleging van de beste kwaliteit, ook kunt u rekenen op gezelschap, emotionele ondersteuning en een luisterend oor. Wanneer de zorgverleners bij u aanwezig zijn, bijvoorbeeld om 24 uur per dag zorg te verlenen, kijken ze graag naar de mogelijkheden. Wilt u samen activiteiten ondernemen, zoals koken, boodschappen doen of ergens op visite gaan? Zuster Jansen realiseert dit graag voor u. Uw persoonlijke wensen en behoeften staan altijd centraal: geef gerust aan u wel en niet prettig vindt.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Bouw direct een band op met uw verzorgers

Zuster Jansen werkt met kleine, vaste zorgteams die bestaan uit maximaal vijf professionele verzorgers. Zo kunt u de mensen die voor u zorgen goed leren kennen, en hoeft u niet steeds te wennen aan vreemde gezichten. Ook uw naasten hebben op deze manier een vast aanspreekpunt, en kunnen rust vinden in de wetenschap dat u altijd in goede, vertrouwde handen bent. U kunt bij Zuster Jansen niet alleen terecht voor particuliere thuiszorg in Bilthoven: ook in Zeist, Amersfoort en andere plaatsen kunt u een beroep doen op onze zorg- en dienstverlening.

24-uurs zorg Bilthoven

Woont u in Bilthoven en heeft u zorg nodig? Laat Zuster Jansen u dan helpen. Wij bieden verschillende vormen van particuliere thuiszorg, waaronder 24-uurs zorg in Bilthoven. Kiest u voor deze ondersteuning, dan ontvangt u veel meer dan ‘slechts’ verzorging en verpleging. Uw persoonlijke wensen en behoeften staan altijd centraal. Geef bijvoorbeeld bij ons aan wat uw wensen zijn op het gebied van de dagelijkse routine, of privacy. Wij houden hier altijd zo goed mogelijk rekening mee. 24-uurs zorg in Bilthoven ontvangen kan betekenen dat u gewoon thuis kunt blijven wonen, en dat verblijf in een zorginstelling uitgesteld of voorkomen wordt. Ook eventuele mantelzorgers kunnen worden ontlast. Wilt u graag meer weten over Zuster Jansen en de particuliere thuiszorg die wij verlenen? Bel dan naar 020-6366837.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Alexander Monro ziekenhuis
Professor Bronkhorstlaan 10a, geb. 94
3723 MB, Bilthoven
030 2250910
Bergman Kliniek
Prof. Bronkhorstlaan 10a, gebouw 60
3723 MB, Bilthoven
030 228 2622
Bilthovense Apotheek
Julianalaan 17
3722 GD, Bilthoven
030 228 2950
Noorder Apotheek
Rubenslaan 1-E2
3723 BM, Bilthoven
030 228 34 91
Huisartsenpraktijk Bilthoven
Julianalaan 17a
3722 GD, Bilthoven
030 2280353

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Bilthoven? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.