Particuliere thuiszorg Zeist

Door ziekte, ouderdom of een ingrijpende operatie kan het zijn dat u tijdelijk of langdurig minder in staat bent om zelfstandig te functioneren. Om ervoor te zorgen dat u niet in een zorginstelling hoeft te verblijven, is het belangrijk dat u goede zorg inschakelt die volledig wordt afgestemd op wat u nodig heeft. Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in Zeist, waarbij uw persoonlijke wensen en behoeften altijd centraal staan. Wij realiseren graag voor u dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen, en dat eventuele mantelzorgers (gedeeltelijk) kunnen worden ontlast. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere 24-uurs zorg, nachtzorg, terminale thuiszorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Lees op onze website gerust meer over ons uitgebreide zorgaanbod.

Geen wachtlijsten

U wil voor uzelf alleen het beste en dat verdient u ook. De particuliere thuiszorg in Zeist van Zuster Jansen biedt u alle verzorging en verpleging die u nodig heeft, gewoon bij u thuis. Mantelzorgers kunnen worden ontlast en op deze manier kan verblijf in een zorginstelling worden uitgesteld of vermeden. Welke zorg we u ook bieden, uw persoonlijke wensen en behoeften staan altijd centraal. Dat zult u al snel merken wanneer onze zorgverleners bij u thuis komen. Bij Zuster Jansen hanteren we geen wachtlijsten, waardoor u niet hoeft te wachten op de hulp die u nodig heeft.

24-uurs zorg Zeist

Zuster Jansen wordt steeds vaker ingeschakeld voor 24-uurs zorg. Deze vorm van hulp kan in zeer uiteenlopende situaties worden verleend. Heeft u ook behoefte aan ondersteuning voor dag en nacht? Dan staan onze toegewijde zorgverleners graag voor u klaar met verzorging, verpleging, gezelschap en een luisterend oor. Bij 24-uurs zorg verwachten we dat u zoveel mogelijk zelf aangeeft wat u prettig vindt. Wilt u bijvoorbeeld dat we u begeleiden als u op visite gaat, of zou u het prettig vinden om samen boodschappen te doen en een maaltijd te verzorgen? Dan helpen we u hier graag bij. We brengen de dag zoveel mogelijk door zoals u dat prettig vindt.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Regel direct zorg in Utrecht die bij u past

Niet alleen in Zeist, maar bijvoorbeeld ook in Soesterberg, Bilthoven en andere Utrechtse plaatsen kunt u direct een beroep doen op onze zorg- en dienstverlening. Wij hanteren hierbij geen wachtlijsten: wij vinden het namelijk heel belangrijk dat iedereen direct aanspraak kan maken op de zorg die nodig is. Wilt u graag weten wat particuliere thuiszorg in Zeist voor u kan betekenen? Leg uw situatie dan vrijblijvend voor aan onze zorgcoördinator.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Diakonessenhuis Zeist
Prof. Lorentzlaan 76
3707 HL, Zeist
088-2505000
Utrechtsche Kring-apotheek
Slotlaan 240
3701 GV, Zeist
030-6913130
Service Apotheek van Zanten
Slotlaan 310-312
3701 GX, Zeist
030-6916956
Huisartspraktijk van Kuppevelt
Tollenslaan 30
3702 GV, Zeist
030-6963207
Huisartsenpraktijk Loncle & van den Dool
Potgieterlaan 2a
3702 GS, Zeist
030-6915919

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Zeist? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.