Particuliere thuiszorg Bosch en Duin

U kunt bij Zuster Jansen te allen tijde gebruikmaken van diverse soorten particuliere thuiszorg in Bosch en Duin. Zuster Jansen heeft een ruime zorg- en dienstverlening, om iedereen die dat nodig heeft van passende zorg te kunnen voorzien. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor 24-uurs zorg, 12-uurs zorg of zorg in de laatste levensfase. Uw persoonlijke wensen en behoeften staan altijd centraal bij de invulling van onze hulp. Wanneer u contact met ons opneemt, plannen we allereerst een intakegesprek bij u thuis. Tijdens dit overleg horen we graag van u wat uw verwachtingen zijn van de zorg die u wenst te ontvangen. Wat is voor u belangrijk, bijvoorbeeld op het gebied van de dagelijkse routine en uw privacy? Laat het ons gerust weten.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bij Zuster Jansen vullen we de zorg volledig in zoals u dit wenst. Ontvangt u momenteel al reguliere thuiszorg of mantelzorg, maar is dit niet voldoende? Dan helpen wij u graag. Een voorbeeld: wanneer uw partner overdag werkt en alleen ‘s avonds voor u kan zorgen, kan Zuster Jansen worden ingeschakeld voor 12-uurs zorg. Heeft u juist overdag al iemand van de reguliere thuiszorg over de vloer, dan zou een professionele zorgverlener van Zuster Jansen ‘s nachts over u waken als u dat prettig vindt.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Een vast zorgteam staat dagelijks voor u klaar

Wilt u ook graag langer thuis blijven wonen, ondanks een (chronische) ziekte of een handicap? Dan kan Zuster Jansen op zeer korte termijn al voor u klaarstaan met particuliere thuiszorg in Bosch en Duin. Ook als u in de buurt woonachtig bent, bijvoorbeeld in Bilthoven of Soesterberg, kunt u direct een beroep op ons doen. We werken standaard met kleine, vaste zorgteams die bestaan uit maximaal vijf verschillende zorgverleners. Zo krijgt u direct de kans om een band op te bouwen met uw verzorgers, en hoeft u niet steeds te wennen aan nieuwe mensen bij u thuis. Neem gerust contact op met onze zorgcoördinator als u meer informatie of advies zou willen ontvangen.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


EMC Kliniek
Biltseweg 14
3735 ME, Bosch en Duin
030 228 84 00
Basisarts G.J Ganzevoort
Duinweg 35
3735 LC, Bosch en Duin
035 6475555
Fysiotherapie Bosch en Duin
Duinweg 25
3735 LB, Bosch en Duin
030 6931189

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Bosch en Duin? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.