Particuliere thuiszorg Soesterberg

Bij particuliere thuiszorg in Soesterberg bepaalt u zelf welke zorg u afneemt en in welke hoeveelheid u deze ondersteuning wil ontvangen. U kunt daarbij kiezen uit verschillende vormen van zorg, die allemaal gekenmerkt worden door warmte en begrip voor uw persoonlijke omstandigheden. Zuster Jansen is gespecialiseerd in onder andere 24-uurs zorg, nachtzorg, terminale thuiszorg en 12-uurs zorg. Ook wanneer u de diagnose Alzheimer gesteld heeft gekregen, kunt u direct zorg op maat regelen. Heeft u te maken gekregen met (chronische) ziekte, een handicap of ouderdom? Zuster Jansen zorgt ervoor dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen, terwijl u alle verzorging krijgt die u nodig heeft.

Geen zware zorgtaken voor uw familie

Zuster Jansen helpt u ook graag als u een mantelzorger heeft die overbelast dreigt te raken. Wij zien vaak dat mantelzorgers een zware taak op zich nemen, waarbij ze veel van hun eigen tijd en aandacht investeren. Dit doen ze doorgaans met liefde, maar het is niet gemakkelijk om een intensieve zorgtaak te combineren met het eigen leven. De zorgverleners van Zuster Jansen kunnen er dag en nacht voor u zijn, maar het is ook mogelijk om een combinatie te maken van mantelzorg en bijvoorbeeld nachtzorg of 12-uurs zorg. Laat ons gerust weten wat u nodig heeft.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Direct passende zorg in Soesterberg en omgeving

Overal in Nederland kunt u een beroep doen op professionele particuliere thuiszorg. U hoeft dus niet per se in Soesterberg te wonen: ook in Zeist, Leusden, Amersfoort, Bosch en Duin en andere Utrechtse plaatsen is onze zorg- en dienstverlening beschikbaar. Omdat we niet met wachtlijsten werken, kunnen we snel schakelen. Binnen enkele uren kan een ervaren zorgverlener bij u thuis aanwezig zijn. Wilt u meer informatie over particuliere thuiszorg in Soesterberg? Neem dan contact op met onze zorgcoördinator via 020-6366837.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Medisch Centrum Soesterberg
Buys Ballotlaan 6
3769 GM, Soesterberg
0346-351700
Huisartspraktijk A. Mohazzab
Dorpsplein 106
3769 VD, Soesterberg
0346-351200
Apotheek Soesterbeek
Rademakerstraat 25
3769 BB, Soesterberg
0346-334000
Mondzorgcentrum Soesterberg
Buys Ballotlaan 21
3769 GK, Soesterberg
0346-351400
De Fysio BV
Koppenlaan 24
3769 BL, Soesterberg
0346-350335

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Soesterberg? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: