Particuliere thuiszorg Breukelen

Wanneer u behoefte heeft aan professionele thuiszorg, bent u bij Zuster Jansen aan het juiste adres. U vindt hier geen wachtlijsten en onpersoonlijke zorg, maar toegewijde medewerkers die direct dag en nacht voor u klaar kunnen staan. Zuster Jansen is onder andere gespecialiseerd in intensieve 24-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer, 12-uurs zorg en terminale thuiszorg. Particuliere thuiszorg in Breukelen is een goede oplossing wanneer u te maken heeft gekregen met ziekte of een handicap, maar toch het liefst zo lang mogelijk thuis wil blijven wonen. Zuster Jansen helpt u graag bij het realiseren van deze wens.

Direct zorg op maat ontvang? Dat is mogelijk bij Zuster Jansen

Bij Zuster Jansen werken we niet met wachtlijsten. We willen namelijk dat u direct een beroep kunt doen op de zorg die u nodig heeft, en dat u geen belangrijke hulp misloopt waardoor u naar een zorginstelling moet verhuizen. Ook willen we graag voorkomen dat eventuele mantelzorgers overbelast raken, en dat kan alleen wanneer zorg op maat direct beschikbaar is. Heeft u met spoed zorg nodig, zelfs al binnen enkele uren? Ook dan kunt u ons bellen voor particuliere thuiszorg in Breukelen. We gaan dan direct een team voor u samenstellen, dat bestaat uit maximaal vijf ervaren zorgverleners. U leert deze mensen al snel goed kennen, en zult direct een vertrouwd gevoel hebben bij de zorg die zij verlenen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Zelf kiezen met particuliere thuiszorg

Particuliere thuiszorg Breukelen is zorg waar u altijd zelf de controle over heeft. Er is niemand anders die voor u bepaalt waar u recht op heeft. U neem rechtstreeks contact op met de zorgaanbieder van uw keuze, en u regelt zelf de soort en hoeveelheid hulp die u wilt ontvangen. Woont u niet in Breukelen, maar in Woerdense Verlaat, Maarssen, Utrecht of ergens anders in de provincie? Ook dan kunt u aanspraak maken op onze zorg- en dienstverlening.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Apotheek Breukelen
De Angstel 32
3621 WC, Breukelen
0346-262642
Huisartsenpraktijk Theunissen
De Angstel 31a
3621 WC, Breukelen
0346-261266
Huisartsenpraktijk Klein Ikkink
De Angstel 31b
3621 WC, Breukelen
0346-261576
Huisartsenpraktijk De Angstel
De Angstel 31c
3621 WC, Breukelen
0346-257511

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Breukelen? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: