Particuliere thuiszorg in Utrecht

Wanneer u woonachtig bent in een grote provincie als Utrecht, kan het lastig zijn om de juiste zorgoplossing te vinden bij u in de buurt. Er is tenslotte ontzettend veel aanbod. Wij willen graag voor u de keuze wat gemakkelijker maken: particuliere thuiszorg in Utrecht van Zuster Jansen is zorg die precies wordt afgestemd op uw behoeften. Met onze persoonlijke zorg streven wij ernaar om u zo lang mogelijk thuis te laten wonen wanneer u door ouderdom, ziekte of herstel na een operatie minder zelfstandig kunt zijn. Zuster Jansen is gespecialiseerd in intensieve thuiszorg, waaronder 24-uurs zorg. Er zijn echter nog veel meer mogelijkheden: denk aan 12-uurs zorg, terminale thuiszorg, nachtzorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer.

Langer zelfstandig blijven in uw eigen omgeving

Het kan moeilijk zijn om te accepteren dat u zorg nodig heeft, zeker als u al uw hele leven gewend bent om alles zelf te doen. Gelukkig kunt u ook zelfstandig blijven terwijl u (intensieve) thuiszorg ontvangt! Met de particuliere thuiszorg in Utrecht van Zuster Jansen bent u altijd in goede handen. Onze zorgverleners volgen uw dagelijkse routine, hebben respect voor uw privacy en zorgen er altijd voor dat u zich veilig en vertrouwd voelt. U krijgt alle ruimte om te doen wat u kunt, en wanneer iets niet lukt staat een ervaren verzorger klaar om te helpen. Bovendien beslist u bij particuliere zorg altijd zelf over de soort en hoeveelheid zorg die u ontvangt, en is er niemand die voor u bepaalt waar u recht op heeft.

24-uurs zorg in Utrecht

Heeft u zorg nodig en is het voor u erg belangrijk dat u thuis blijft wonen? Bijvoorbeeld omdat uw partner er woont, of simpelweg omdat u geen afscheid wil nemen van uw vertrouwde omgeving? Dan kan Zuster Jansen u daarbij helpen. Wij bieden particuliere 24-uurs zorg in Utrecht, die erop gericht is om (langer) thuis wonen mogelijk te maken. Deze vorm van particuliere thuiszorg bestaat niet alleen uit de verzorging en verpleging die in uw situatie nodig is, maar ook bieden we praktische en emotionele ondersteuning aan u én uw naasten. Het kan tenslotte voor alle betrokkenen een zware periode zijn, waarin het soms moeilijk is om om te gaan met de verschillende emoties. Onze zorgverleners helpen u daar graag bij. We houden bij het verlenen van 24-uurs zorg altijd zoveel mogelijk rekening met uw persoonlijke wensen en behoeften.

24-uurs zorg overbruggingszorg

Bij Zuster Jansen kunt u terecht voor 24-uurs zorg overbruggingszorg. Overbruggingszorg is letterlijk een vorm van ondersteuning waar u een beroep op kunt doen als u een bepaalde periode moet overbruggen. U krijgt dan gewoon alle verzorging en verpleging die u nodig heeft, net zo lang tot u een andere oplossing heeft gevonden of tot het simpelweg niet meer nodig is. Door te kiezen voor particuliere overbruggingszorg, hoeft er geen familielid voor u te komen zorgen en hoeft u ook niet naar andere mogelijkheden te zoeken. U bent altijd in goede handen.

Wacht u op verblijf in een verpleeg- of verzorgingshuis?

Sommige verpleeg- en verzorgingshuizen hebben helaas lange wachtlijsten. Als u er zeker van bent dat u wil wachten tot u in de accommodatie van uw keuze terechtkunt, dan kan de particuliere thuiszorg van Zuster Jansen uitstekend als overbrugging worden ingezet. U ontvangt verzorging en verpleging, maar ook emotionele en praktische ondersteuning. Er is van alles mogelijk, van samen boodschappen doen tot een bezoek aan het theater. Omdat Zuster Jansen met kleine, vaste zorgteams werkt, zijn het steeds dezelfde mensen die voor u komen zorgen. U hoeft dus niet continu te wennen aan vreemde gezichten.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Overal in Nederland staat Zuster Jansen voor u klaar

De zorg- en dienstverlening van Zuster Jansen is beschikbaar voor iedereen in Nederland. Natuurlijk bieden we particuliere thuiszorg in Utrecht, maar we staan ook voor u klaar in Nieuwegein, Houten, Maarssen en andere plaatsen in de provincie. Wat kunnen we voor u betekenen? Vraag via de website vrijblijvend informatie aan, of neem contact op met onze zorgcoördinator voor uitleg en advies.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Meander Medisch Centrum
Utrechtseweg 160
3818 ES, Amersfoort
033-8505050
Universitair Medisch Centrum Utrecht (Locatie AZU)
Heidelberglaan 100
3584 CX, Utrecht
088-7555555
Meander Medisch Centrum
Molenweg 2
3743 CM, Baarn
033-8506070
Diakonessenhuis Zeist
Prof. Lorentzlaan 76
3707 HL, Zeist
088-2505000
Zuwe Hofpoort Ziekenhuis
Polanerbaan 2
3447 GN, Woerden
0348-427911

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan in Utrecht? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: