Particuliere thuiszorg Buitenveldert

Particuliere thuiszorg Buitenveldert is er voor als u op zoek bent naar professionele zorg bij u thuis. Zuster Jansen verleent zorg op hoog niveau, in diverse situaties. Heeft u bijvoorbeeld te maken met ouderdom of een chronische ziekte? Zuster Jansen staat dan graag voor u klaar. Ook wanneer u tijdelijk op zoek bent naar zorg aan huis van uitstekende kwaliteit kunnen wij er voor u zijn. In iedere situatie vinden wij een passende zorgoplossing die voldoet aan al uw wensen en behoeften. Kies voor zorg van uitstekende kwaliteit, verleend door ervaren en zeer toegewijde zorgverleners. Bekijk een overzicht van onze zorg- en dienstverlening en neem contact op voor meer informatie.

Woont u in Buitenveldert of in de omgeving van Amsterdam? Dan kunt u kiezen voor onze uitstekende particuliere thuiszorg Amsterdam. Zuster Jansen biedt particuliere zorg op hoog niveau, precies zoals u dat wenst. Heeft u behoefte aan langdurige 24-uurs zorg? Of bent u op zoek naar 5-uurs zorg? Wat uw zorgwensen ook zijn, Zuster Jansen weet altijd een passende oplossing te bieden. Samen met u zorgen we er op deze manier voor dat u thuis kunt blijven wonen, in uw eigen vertrouwde omgeving.

Privé verpleging bij Alzheimer in Buitenveldert

In allerlei omstandigheden kan Zuster Jansen voor u klaarstaan. Onze zorgverleners hebben ervaring met zeer uiteenlopende situaties, waardoor ze flexibel en efficiënt voor u kunnen zorgen. Onder andere bij de ziekte van Alzheimer is het het mogelijk om intensieve verzorging en verpleging in te schakelen. Zowel in de vroege als latere stadia weten de zorgverleners precies in te schatten wat u nodig heeft. De zorg die u ontvangt, wordt altijd afgestemd op uw persoonlijke situatie en ontwikkelt dus gewoon met u mee. Zorg bij Alzheimer kan 24 uur per dag worden ingezet, maar u kunt de hulp van Zuster Jansen ook combineren met mantelzorg of reguliere thuiszorg.

24-uurs zorg Buitenveldert

24-uurs zorg in Buitenveldert door Zuster Jansen staat bekend om de professionele doch persoonlijke aanpak die wordt gehanteerd. Uw persoonlijke wensen en behoeften zullen altijd centraal staan, of we nu 24 uur per dag bij u moeten zijn of juist alleen ‘s nachts of overdag. Ook in specifieke situaties, zoals wanneer u te maken heeft met Alzheimer of met de laatste levensfase, zijn onze zorgverleners als geen ander in staat om u te geven wat u nodig heeft. Heeft u of uw naaste ook behoefte aan hulp en ondersteuning?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Particuliere zorg waar u zelf over beslist

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in Buitenveldert, maar ook in Amsterdam-Zuid, Amstelveen of andere plaatsen in Noord-Holland. Het grote voordeel van particuliere zorg is dat u altijd zelf beslist over de hulp die u ontvangt. Er is geen persoon of instantie die voor u bepaalt waar u recht op heeft. Dit houdt in dat u ook een beroep kunt doen op Zuster Jansen als u geen CIZ-indicatie heeft voor Wlz-zorg. Heeft u wél een indicatie, dan komt u mogelijk in aanmerking voor een pgb. Met dit persoonsgebonden budget kunt u een deel van de thuiszorg in Buitenveldert bekostigen. Wilt u meer weten over de werkwijze van Zuster Jansen of onze zorg- en dienstverlening? Bekijk onze website of neem contact op.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Tandartsenpraktijk Buitenveldert
Van Nijenrodeweg 834
1082 JM, Amsterdam
020-6425130
BENU Apotheek de Buitenveldert
Kastelenstraat 167
1082 ED, Amsterdam
020-6420546
FysioFysiek, locatie Tennispark Buitenveldert
Van der Boechorststraat 38
1081 BT, Amsterdam
06-19178595
Praktijk Oefentherapie Mensendieck - Buitenveldert
Dikninge 19
1083 TX, Amsterdam
020-6440273
Sint Lucas Andreas Ziekenhuis
Jan Tooropstraat 164
1061 AE, Amsterdam
020-5108911

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Buitenveldert? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.