Particuliere thuiszorg Bunnik

Wanneer u (extra) zorg nodig heeft, om welke reden dan ook, kunt u uitstekend terecht bij Zuster Jansen. Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in Bunnik, die op verschillende manieren kan worden georganiseerd. Wij kunnen steun en zorg bieden in diverse situaties, bijvoorbeeld wanneer u te maken heeft gekregen met ouderdom, een ziekte of herstel na operatie. Onze zorgteams kunnen er tijdelijk voor u zijn, maar ook voor een lange periode of permanent. Met particuliere thuiszorg in Bunnik kiest u zelf welke soort en hoeveelheid zorg u ontvangt. Bekijk gerust de website voor ons zorgaanbod, en kies voor zorg die bij u past.

24-uurs zorg Bunnik

Wanneer u thuiszorg ontvangt is het belangrijk dat u zich 100 procent op uw gemak voelt bij de invulling ervan. Het voordeel van particuliere thuiszorg in Bunnik en 24-uurs zorg in Bunnik is niet alleen dat u de soort en hoeveelheid zorg zelf kiest, maar u kiest ook de aanbieder van deze zorg. U bepaalt dus zelf welke organisatie het beste bij u past. Bij Zuster Jansen staan uw persoonlijke wensen en behoeften altijd centraal, of we nu 24-uurs zorg bieden, nachtzorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer of een andere zorgvorm. We werken daarbij met kleine, vaste zorgteams waardoor u altijd dezelfde mensen bij u thuis ontvangt. Bovendien hanteren we geen wachtlijsten. Wilt u kennismaken? Bel dan naar 020-6366837 voor een vrijblijvend gesprek met onze zorgcoördinator.

Vertrouw op onze ervaren zorgverleners

Zuster Jansen staat graag voor u klaar met warme, persoonlijke zorg. Dit bereiken wij door te werken met kleine, vaste zorgteams die bestaan uit maximaal vijf zorgverleners. Het is namelijk van belang dat u een goede band opbouwt met de mensen die voor u komen zorgen. Om hulp vragen is niet altijd eenvoudig, en iemand in uw vertrouwde omgeving laten ook niet. Daarom moet u blindelings kunnen vertrouwen op onze ervaren verzorgers, en dat kan niet als u continu met vreemde gezichten te maken krijgt. Ook voor uw naasten is het veel prettiger dat zij goed kunnen wennen aan de zorgverleners die u ondersteunen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Zorg die volledig past bij uw wensen

Maakt u op dit moment gebruik van mantelzorg, maar wilt u dit familielid graag wat ontlasten? Of ontvangt u reguliere thuiszorg, maar biedt deze oplossing niet voldoende mogelijkheden? U kunt Zuster Jansen inschakelen voor dag en nacht, maar het is ook mogelijk dat we een kwalitatief hoogwaardige aanvulling bieden op de zorg die u momenteel al krijgt. Onze brede zorg- en dienstverlening omvat onder andere 24-uurs zorg, 12-uurs zorg, nachtzorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg in Bunnik, Utrecht, Zeist of een andere stad? Neem dan gerust contact op met Zuster Jansen.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Instituut voor Fysiotherapie Bunnik
Langstraat 4-B
3981 EV, Bunnik
030-6564821
Huisartsenpraktijk Franssens en Hassink-Franke
Langstraat 21-A
3981 ET, Bunnik
030-6561261
Tandartspraktijk Laurean Sweet
Provincialeweg 107
3981 AN, Bunnik
030-6562227
Stichting Medisch Centrum Rhijnauwen
Regulierenring 9
3981 LA, Bunnik
030-6594642
Diëtistenpraktijk Balans
Langstraat 21-C
3981 ET, Bunnik
030-6561033

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Bunnik? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: