Particuliere thuiszorg Culemborg

Woont u in Culemborg, Houten, Nieuwegein of Utrecht? Heeft u steeds meer behoefte aan zorg en ondersteuning, omdat u bijvoorbeeld te maken heeft gekregen met ziekte of een handicap? Kies dan voor particuliere thuiszorg in Culemborg van Zuster Jansen. Onze professionele zorgverleners kunnen op zeer korte termijn al voor u klaarstaan, omdat we niet met wachtlijsten werken. Heeft u direct hulp nodig, omdat u anders naar een zorginstelling moet verhuizen? Laat ons dan gerust weten wat we voor u kunnen doen. U kunt kiezen uit verschillende vormen van particuliere thuiszorg, omdat geen situatie immers hetzelfde is.

Uw persoonlijke wensen zijn leidraad bij onze zorg

Bij Zuster Jansen kiest u dus altijd zelf de zorg die u wenst te ontvangen. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, nachtzorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en terminale thuiszorg. Welke vorm u uiteindelijk ook afneemt, uw persoonlijke wensen en behoeften staan altijd centraal.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Wij vinden het belangrijk dat u zich te allen tijde goed voelt bij de zorg die u van ons ontvangt. We werken daarom met kleine, vaste zorgteams, die bestaan uit maximaal vijf verschillende zorgverleners. Zo krijgt u de kans om direct een band op te bouwen met de mensen die dagelijks bij u over de vloer komen. Daarbij hoeft u niet steeds te wennen aan vreemde gezichten, en heeft ook uw familie steeds weer een vast aanspreekpunt.

Meer over onze particuliere zorg- en dienstverlening

De zorg- en dienstverlening van Zuster Jansen is in heel Nederland in te schakelen. Omdat het gaat om particuliere thuiszorg in Culemborg, houdt u zelf de controle over de soort en hoeveelheid hulp die u krijgt. Heeft u een CIZ-indicatie voor zorg vanuit de Wlz? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een persoonsgebonden budget (pgb), waarmee u een deel van de benodigde zorg kunt inkopen. Wilt u meer weten over het regelen van particuliere thuiszorg, of wilt u direct verzekerd zijn van ondersteuning die bij u past? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Buitenpolikliniek Ziekenhuis Rivierenland: Barbara Polikliniek Culemborg
Elisabethdreef 4
4101 KL, Culemborg
0345-565600
Vegro thuiszorgwinkel
Meerlaan 16
4103 XZ, Culemborg
0800-2887766
Apotheek De Fonteijn
Prins Bernhardstraat 1a
4101 HV, Culemborg
0345-537007
Kring-apotheek Parijsch
Koopmansgildeplein 4
4105 TX, Culemborg
0345-530703
Huisartsenpraktijk Parijsch
Koopmansgildeplein 2
4105 TX, Culemborg
0345-522266
Fysiotherapie Lange Meent Culemborg
Lange Meent 12
4101 BG, Culemborg
0345-512658

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Culemborg? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.