Particuliere thuiszorg Houten

Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg in Houten, dan bent u bij Zuster Jansen aan het juiste adres. U krijgt bij ons niet te maken met wachtlijsten, omdat we vinden dat iedereen direct een beroep moet kunnen doen op de hulp die nodig is. Daarom staan we meteen voor u klaar wanneer u aangeeft dat u op zoek bent naar ondersteuning. Binnen enkele uren kan er een professionele verzorger bij u aanwezig zijn. Zuster Jansen werkt uitsluitend met deskundige, betrouwbare verzorgers, die ervaring hebben met zeer uiteenlopende zorgvragen. Hierdoor kunnen zij goed inschatten wat u nodig heeft, en bent u te allen tijde in goede handen. U kiest bij ons uit verschillende vormen van particuliere thuiszorg in Houten, gezien geen situatie immers hetzelfde is.

24-uurs zorg Houten

Ook 24-uurs zorg in Houten door Zuster Jansen kan een oplossing zijn in diverse situaties. U kunt bijvoorbeeld voor 24-uurs zorg kiezen als u te maken heeft met een ernstige beperking. Ook zijn er andere oplossingen, zoals 12-uurs zorg of 5-uurs zorg. Als specialist in thuiszorg bij dementie, kunnen we dat ook 24-uur per dag bij u thuis organiseren. Voor iedere zorgvraag is een passend antwoord te bedenken. Zuster Jansen werkt met kleine, vaste zorgteams zodat u een optimale band opbouwt met de zorgverleners die voor u komen zorgen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden als het gaat om professionele thuiszorg in Houten? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Een hechte band met uw zorgverleners

Bij Zuster Jansen ontvangt u warme, persoonlijke zorg. U krijgt altijd te maken met maximaal vijf verschillende zorgverleners, zodat u direct een band kunt opbouwen met uw verzorgers. Ook uw naasten zullen het prettig vinden om steeds dezelfde gezichten te zien. Waar u ook woont in Nederland, wij staan voor u klaar. U hoeft daarvoor dus niet per se woonachtig te zijn in Houten: ook in Nieuwegein, IJsselstein of andere Utrechtse plaatsen helpen we u graag. De ervaren zorgverleners van Zuster Jansen zijn in heel het land actief.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Zorg op maat, 24 uur per dag

Particuliere thuiszorg in Houten is niet één soort zorg. Dit zou geen goede zaak zijn: iemand die herstellende is van een gebroken heup, heeft tenslotte niet dezelfde zorgbehoefte als iemand die lijdt aan de ziekte van Alzheimer. Daarom kiest u bij ons uit verschillende soorten ondersteuning. Zuster Jansen is gespecialiseerd in 24-uurs zorg, nachtzorg, 12-uurs zorg, zorg bij Alzheimer en terminale thuiszorg. Wilt u ook langer thuis blijven wonen, ondanks ziekte of een handicap? Dan is één telefoontje voldoende om te regelen dat u meteen de juiste zorg ontvangt. Neem gerust contact op voor meer informatie.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Polikliniek Houten
Hollandsspoor 5
3994 VT, Houten
088-3203005
Thuiszorgwinkel Servicepunt Loerickerstee
Hollandsspoor 3
3994 VT, Houten
0900-8212382
Boots apotheek Houten
Het Rond 100
3995 DN, Houten
030-6371649
Medisch Centrum Dorp
Prins Bernhardweg 69
3991 DE, Houten
030-6342611
Fysiotherapie Houten-Zuid locatie Het Mos
Kantmos 10
3994 KJ, Houten
030-6035123

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Houten? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: