Particuliere thuiszorg Dalfsen

Woont u in (de omgeving van) Dalfsen en heeft u om welke reden dan ook professionele thuiszorg nodig? Dan kan Zuster Jansen een geschikte oplossing bieden. Wij staan klaar met verschillende soorten particuliere thuiszorg in Dalfsen, waaronder 24-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en palliatieve zorg. Dit is zorg waar u niet op hoeft te wachten, omdat wij niet werken met wachtlijsten. Onze ervaren teams kunnen u dus al op zeer korte termijn komen helpen, zelfs met spoed als dat nodig is. Lees alles over de diverse zorgvormen die we bieden op onze website. Heeft u vragen of wilt u ons inschakelen, dan kunt u altijd bellen met onze zorgcoördinator of via e-mail contact met ons opnemen.

24-uurs zorg Dalfsen

Prettig aan de 24-uurs zorg in Dalfsen is dat de zorg precies wordt afgestemd op wat u nodig heeft. Wij kunnen er dag en nacht voor u zijn als de situatie daarom vraagt, bovendien bieden wij u deze zorg zolang dat wenselijk is. 24-uurs zorg in Dalfsen biedt u de ondersteuning die u nodig heeft, gewoon bij u thuis. U bent altijd in goede handen. Omdat u bij Zuster Jansen niet te maken krijgt met wachtlijsten, is het ook mogelijk om op korte termijn te starten.

Langer thuis blijven wonen

Bij Zuster Jansen ontvangt u warme, persoonlijke zorg. U bepaalt altijd zelf welke soort en hoeveelheid ondersteuning u ontvangt, en wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen. Kiest u bijvoorbeeld voor intensieve 24-uurs zorg, dan kunt u rekenen op zorg in de breedste zin van het woord. Naast verzorging en verpleging is er ook veel ruimte voor emotionele en praktische begeleiding, en ondersteuning bij het ondernemen van diverse activiteiten. Wij realiseren graag voor u dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen, ondanks ziekte, een handicap of andere ingrijpende omstandigheden. Onze zorg- en dienstverlening is niet alleen beschikbaar in Dalfsen, maar bijvoorbeeld ook in Zwolle, Kampen en andere Overijsselse plaatsen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Maximaal vijf vaste zorgverleners staan voor u klaar

Of u nu nachtzorg, 12-uurs zorg of een andere zorgvorm bij ons afneemt, onze teams staan altijd voor u klaar. U krijgt steeds te maken met maximaal vijf zorgverleners, omdat we het belangrijk vinden dat u een goede band opbouwt met de mensen die voor u komen zorgen. Ook voor uw familieleden is het prettig dat zij steeds dezelfde gezichten zien. Wilt u meer weten over particuliere thuiszorg in Dalfsen of een andere plaats? Ga dan gerust vrijblijvend in gesprek met onze zorgcoördinator.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Groepspraktijk Huisartsen Dalfsen
Ruitenborghstraat 28
7721 BD, Dalfsen
0529-432022
Tandarts Dalfsen
Van Ittersumstraat 3
7721 DL, Dalfsen
0529-432567
Fysiotherapie Dalfsen
Pleijendal 91
7721 DW, Dalfsen
0529-431609
Apotheek Dalfsen
Pleijendal 87
7721 DW, Dalfsen
0529-433481
Isala Ziekenhuis
Dokter van Heesweg 2
8025 AB, Zwolle
038-4245000

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Dalfsen? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: