Particuliere thuiszorg Zwolle

Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg in Zwolle? Dan helpt Zuster Jansen u graag, met zorg op maat die snel kan worden ingezet. Particuliere thuiszorg Zwolle is zorg van uitstekende kwaliteit, gewoon bij u thuis. Bij ons komt u namelijk nooit op een wachtlijst te staan voor de zorg die u nodig heeft. Zuster Jansen is onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, nachtzorg, terminale thuiszorg en 12-uurs zorg. Ook wanneer de diagnose Alzheimer bij u of uw naaste is gesteld, bieden onze zorgverleners passende ondersteuning bij u thuis. U hoeft niet te verblijven in een zorginstelling als u dit niet wilt: Zuster Jansen is in heel Nederland actief en staat meteen voor u klaar.

Laat Zuster Jansen uw zorgtaken overnemen

Particuliere ouderenzorg in Zwolle kan uitkomst bieden wanneer u bijvoorbeeld te maken heeft gekregen met een (chronische) ziekte of lichamelijke beperkingen. Door te kiezen voor particuliere zorg van Zuster Jansen, kunnen eventuele mantelzorgers (gedeeltelijk) worden ontlast en ligt de zorgtaak in handen van professionele verzorgenden. U bent te allen tijde in goede handen. Bij Zuster Jansen worden uw persoonlijke wensen en behoeften altijd centraal gesteld. Wij vinden het belangrijk dat u (zoveel mogelijk) zelf aangeeft wat uw voorkeuren zijn, bijvoorbeeld op het gebied van de dagelijkse routine of uw privacy.

Thuis revalideren met 24-uurs zorg

24-uurs zorg van Zuster Jansen kan in allerlei situaties worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan mensen die lijden aan de ziekte van Alzheimer, en continu begeleiding en verzorging nodig hebben. Ook als u tijdelijk extra ondersteuning nodig heeft, kunnen we er voor u zijn. Stel: u heeft een ingrijpende operatie achter de rug, bijvoorbeeld aan uw heup. Om zo snel en zo goed mogelijk te herstellen, is het van belang dat u alle rust krijgt die u nodig heeft en dat u uzelf niet overbelast. Maar wat nu als u alleen woont, en er geen familie in de buurt is om dag en nacht voor u te zorgen? Dan heeft u toch geen andere keus dan tóch zelf de hond uitlaten, de was te doen en te stofzuigen?

Om dit soort situaties te voorkomen, is er de hulp van Zuster Jansen. Wij bieden onder andere 24-uurs zorg bij revalidatie, zodat u niet naar een zorginstelling hoeft te verhuizen maar toch de juiste hulp krijgt. Thuis revalideren is op deze manier prima mogelijk.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

24-uurs zorg in breedste zin van het woord

Revalideren kost tijd, en dat leidt soms tot frustratie. De zorgverleners van Zuster Jansen zijn er niet alleen voor u met verzorging, verpleging en hulp bij noodzakelijke taken, maar ook staan we u bij met een luisterend oor en advies waar u dat nodig heeft. Omgaan met een (tijdelijke) handicap of beperking kan lastig zijn, niet alleen voor u maar ook voor uw naasten. Wij helpen daar graag bij. Met de hulp van Zuster Jansen hoeft u geen mantelzorger in te schakelen: onze zorgverleners zijn uitstekend voorbereid op zeer uiteenlopende zorgtaken. Bij thuis revalideren houden we altijd contact met uw behandelend arts. Wanneer er vragen, twijfels of bepaalde ontwikkelingen zijn, wordt direct aan de bel getrokken. U bent altijd in goede handen en u kunt er zeker van zijn dat er een goede samenwerking bestaat tussen alle betrokken partijen.

Meer informatie voor zorgvragers

Op onze website leest u meer over 24-uurs zorg aanvragen, de tarieven, maar natuurlijk ook over de diverse vormen van 24-uurs zorg. Zo kunt u deze vorm van hulp niet alleen aanvragen in het geval van revalidatie, maar ook bij de ziekte van Alzheimer, in de palliatieve fase of wanneer u een bepaalde periode moet overbruggen. Zuster Jansen vertelt u daar uiteraard graag over. Voor meer informatie kunt u contact opnemen f via 020-6366837.

Warme, persoonlijke ondersteuning van de beste kwaliteit

Particuliere thuiszorg Zwolle, Olst of Deventer is zorg in de breedste zin van het woord. Onze 24-uurs zorg in Zwolle is hier een goed voorbeeld van. U ontvangt hierbij niet alleen de verzorging en verpleging die u nodig heeft, maar onze zorgverleners staan ook voor u klaar met emotionele en praktische begeleiding. Ze helpen u bij bezoek aan de huisarts of de apotheek, maar maken ook ruimte voor leuke uitstapjes: wat dacht u van samen een kopje koffie drinken, of op visite gaan bij een vriend of vriendin?

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag wat meer informatie wilt over particuliere thuiszorg in Zwolle en omgeving. Neem hiervoor gerust eens contact op met onze zorgcoördinator, dit kan geheel vrijblijvend. Zuster Jansen is onder andere te bereiken via 020-6366837.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Isala klinieken Weezenlanden
Groot Wezenland 20
8011 JW, Zwolle
038 424 50 00
Apotheek Diezerpoort
Thomas a Kempisstraat 37
8021 BH, Zwolle
038 4540858
De Turfmarkt Huisartsenpraktijk Zwolle
Turfmarkt 4
8021 AA, Zwolle
038 453 08 11
Geert Groote Huisartsengroepspraktijk
Radewijnsstraat 2
8022 BG, Zwolle
038 4534044
Fysiotherapie Römer (Locatie Stadshagen)
Werkerlaan 267
8043 LV, Zwolle
038 4203100
Huisartsenpraktijk S. Bakker-Muskens
Groeneweg 92
8012 AR, Zwolle
038-4224385

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Zwolle? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.