Particuliere thuiszorg Kampen

Voor de beste particuliere thuiszorg in Kampen zoekt u uiteraard zorgverleners die betrouwbaar en professioneel zijn, en die affiniteit hebben met uw situatie zodat ze goed voor u kunnen zorgen. De ervaren verzorgers van Zuster Jansen staan niet alleen klaar voor u, maar ook voor uw familie wanneer zij aanwezig zijn. Het kan tenslotte ook voor uw naasten een zware periode zijn. Bij ons kiest u uit verschillende soorten particuliere thuiszorg. Zo zijn wij gespecialiseerd in 24-uurs zorg, nachtzorg, 12-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en terminale thuiszorg. Als het nodig is, kunt u dus dag en nacht op ons rekenen. Bekijk de website voor een uitgebreid overzicht van ons zorgaanbod. Particuliere thuiszorg Kampen is zorg met aandacht en respect, waarbij het u aan niets ontbreekt.

Warme, persoonlijke zorg in Kampen

Omdat we het belangrijk vinden dat u een goede band opbouwt met de mensen die voor u komen zorgen, werken we bij Zuster Jansen met kleine, vaste zorgteams. Deze teams bestaan uit maximaal vijf professionele zorgverleners, die flexibel zijn en goed kunnen inschatten wat u nodig heeft. Ook uw familie heeft op deze manier altijd een vast aanspreekpunt.

Zuster Jansen staat niet alleen voor u klaar als u particuliere thuiszorg in Kampen nodig heeft: ook in Zwolle, Hasselt en Genemuiden kunt u direct een beroep op ons doen. Wij zijn namelijk actief in heel Nederland, waardoor we iedereen kunnen voorzien van zorg op maat. U houdt uiteindelijk dus altijd zelf de controle over de zorg die u krijgt en we doen ons best om deze zo goed mogelijk af te stemmen op uw persoonlijke situatie. Bent u ook op zoek naar particuliere thuiszorg in Kampen, voor uzelf of een naaste?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Welke soort zorg past bij u? U beslist!

Steeds meer mensen kiezen voor een particuliere zorgoplossing. U bent dan namelijk verzekerd van een grote hoeveelheid keuzevrijheid. Bij particuliere zorg, zoals particuliere thuiszorg in Kampen, beslist u geheel zelf welke soort en hoeveelheid zorg u ontvangt. U regelt deze ondersteuning rechtstreeks bij de zorgaanbieder, in dit geval Zuster Jansen. Ook geeft u te allen tijde zelf aan wat u prettig vindt, bijvoorbeeld op het gebied van privacy of uw dagelijkse routine. De zorgverleners van Zuster Jansen zetten zich dagelijks 100 procent in om u te geven wat u nodig heeft. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, of over het regelen van particuliere thuiszorg? Lees dan meer over onze dienstverlening op de website, of stel uw vragen persoonlijk via 020-6366837. Onze zorgverleners staan voor u klaar.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Isala, polikliniek Kampen
Engelenbergplantsoen 7
8266 AB, Kampen
038-4246000
Huisartsenpraktijk "Berent Avercamp"
Vloeddijk 40
8261 GC, Kampen
038-3330909
Huisartsenpraktijk Weers
Silene 2b
8265 GZ, Kampen
038-3315881
Apotheek Brun Aqua
Oostzeestraat 40
8262 ES, Kampen
038-3312525
Diëtistenpraktijk Alice Roest
Bumastraat 1
8262 BP, Kampen
06-30308063

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Kampen? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: