Particuliere thuiszorg De Bilt

Schakelt u ons in voor particuliere thuiszorg in De Bilt, dan kunt u erop rekenen dat uw persoonlijke wensen en behoeften altijd centraal staan. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, nachtzorg, terminale thuiszorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Ook als u andere behoeften heeft, horen we dat graag en gaan we met u in gesprek om samen tot een passende oplossing te komen. Een groot voordeel is dat Zuster Jansen niet met wachtlijsten werkt. Dit betekent voor u dat u niet lang hoeft te wachten op de zorg die u nodig heeft. Zelfs met spoed kunnen we snel schakelen. Met onze hulp kunt u verblijf in een zorginstelling uitstellen, of zelfs in zijn geheel voorkomen. Informatie of zorg aanvragen kan bij ons online of telefonisch. Wij staan te allen tijde voor u klaar.

Ontvang persoonlijke zorg van maximaal vijf zorgverleners

Bij Zuster Jansen is een groot aantal professionele zorgverleners werkzaam, die actief zijn in heel Nederland. Wij kennen al deze verzorgers persoonlijk, en kunnen u daarom garanderen dat er altijd een team klaar kan staan dat goed bij u past. Wij werken met kleine, vaste zorgteams die bestaan uit maximaal vijf zorgverleners. U leert ze al snel kennen en bouwt direct een band met ze op. Particuliere thuiszorg in de Bilt is een geschikte oplossing wanneer u een mantelzorger wilt ontlasten. Ook is het mogelijk om ons in te schakelen als u momenteel reguliere thuiszorg ontvangt die niet volledig aan uw verwachtingen voldoet, of als er méér zorg nodig is dan u nu krijgt.

De voordelen van particuliere zorg

Bij particuliere zorg is het zo dat u volledig zelf bepaalt welke soort en hoeveelheid zorg u ontvangt. Er is niemand dit voor u bepaalt, en u hoeft ook nergens toestemming te vragen. U kunt bij Zuster Jansen terecht als u een CIZ-indicatie heeft voor zorg vanuit de Wlz, maar ook zonder een indicatie bieden wij zorg op maat in uw situatie. Heeft u behoefte aan particuliere thuiszorg in de Bilt, Groenekan, Houten of een andere plaats in Utrecht? Informeer dan naar de mogelijkheden bij onze zorgcoördinator.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Kring-apotheek Hessen
Hessenweg 192
3731 JN, De Bilt
030-2200383
Huisartsenpraktijk Rinnebeek, Praktijk Vromen
Sint Laurensweg 15
3732 BA, De Bilt
030-2200059
Huisartsenpraktijk Essenkamp
Essenkamp 38
3732 EX, De Bilt
030-2200559
Fysiotherapie De Bilt
Kerklaan 87
3731 EH, De Bilt
030-2202365
Diëtistenpraktijk Voeding Vitaal
Burgemeester de Withstraat 59
3732 EJ, De Bilt
06-46668278
error: