Particuliere thuiszorg de Wijk

Particuliere thuiszorg de Wijk door Zuster Jansen is zorg met respect en aandacht. Hierbij staat er altijd een zorgverlener voor u klaar, wanneer en zo vaak als u wilt. Hierbij kunt u kiezen voor diverse zorgvormen, zoals nachtzorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en 24-uurs zorg. Particuliere thuiszorg van Zuster Jansen zal volledig worden afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Wij vinden het erg belangrijk dat u zich prettig voelt bij de ondersteuning die u van ons ontvangt. Daarom werken wij met kleine, vaste zorgteams en zijn er regelmatig momenten waarop we met u bespreken hoe het gaat. Wilt u meer weten over onze zorg- en dienstverlening? Lees dan gerust verder.

Laat ons weten hoe we u kunnen helpen

Alle zorgverleners die bij ons werkzaam zijn, kennen we persoonlijk. Dat betekent dat we altijd een team kunnen samenstellen dat echt bij u past. Wanneer u contact met ons opneemt en uw zorgvraag aan ons voorlegt, plannen we met u een intakegesprek zodat we uw persoonlijke omstandigheden kunnen bespreken. In dit gesprek geeft u aan waar u wilt dat we rekening mee houden, wat u belangrijk vindt en hoe u de invulling van particuliere thuiszorg in de Wijk graag ziet. Zuster Jansen staat niet alleen voor u klaar met particuliere thuiszorg in de Wijk: ook in Assen, Alteveer en andere Drentse plaatsen kunt u direct een beroep op ons doen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Meer ruimte voor uw mantelzorger

Is er tot nu toe altijd een familielid geweest dat voor u zorgde, maar wilt u deze persoon graag wat meer ruimte geven? Dan helpt Zuster Jansen u daar graag bij. Wij kunnen de zorgtaak volledig of gedeeltelijk van uw mantelzorger overnemen, zodat hij of zij meer ruimte krijgt voor het eigen leven. Het is bovendien uitstekend mogelijk om onze particuliere thuiszorg in de Wijk te combineren met reguliere thuiszorg of mantelzorg. Neem gerust contact op met onze zorgcoördinator om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartsenpraktijk De Wijk
Burgemeester D.L.S. Brietweg 15
7957 AJ, de Wijk
0522-441816, 0522-441261, 0522-441261
Rob de Jong, arts orthomanuele geneeskunde
Dorpsstraat 97
7957 AT, de Wijk
0522-443087
Logopediepraktijk Kool, locatie De Wijk
Nicolaas Oostinghweg 7
7957 CX, de Wijk
06-33593126
Praktijk voor Fysiotherapie De Wijk
Emmaweg 2
7957 AD, de Wijk
0522-442388
Tandartspraktijk J.S. Visser
Dorpsstraat 80
7957 AW, de Wijk
0522-442121

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan de Wijk? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.